Razer anunta noi imbunatatiri aduse atat modelelor Advanced, cat si modelelor Base din gama Razer Blade. Noile laptopuri sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 cu sase nuclee din generatia a noua. Mai mult, noile Razer Blade 15 Advanced sunt disponibile cu ecran Full HD cu refresh rate de 240Hz sau cu ecrane tactile 4K OLED. Modelele de baza din oferta Razer Blade 15 primesc si ele ecrane noi cu rezolutie Full HD si cu refresh rate de 144Hz alaturi de procesoare grafice GeForce RTX.

“Razer Blade 15 este companionul perfect pentru gamerii hardcore si pentru utilizatorii care au nevie de putere maxima intr-o forma compacta,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “Am reusit sa oferim si mai multa performanta in aceeasi carcasa deosebit de subtire, pentru a raspunde nevoilor celor mai pretentiosi jucatori, creatori de continut si jucatori profesionisti.”

Cel mai nou si mai performant procesor de la Intel

Noul Razer Blade 15 Advanced este echipat cu cea mai noua generatie a procesoarelor Intel Core i7-9750H tactate la 2.6GHz, putand sa atinga viteze de pana la 4.5GHz prin tehnologia Max Turbo. Noul procesor cu sase nuclee le ofera creatorilor de continut timpi redusi de productie a materialelor, in timp ce jucatorii se pot bucura de un multitasking imbunatatit in conditii de streaming.

Noile modele Razer Blade 15 Advanced includ de asemenea si noua placa de retea Intel Wi-Fi 6 AX200 WLAN capabile sa atinga viteze de pana la 2.4 Gbps, pentru ca utilizatorii sa petreaca mai putin timp descarcand actualizari si mai mult timp jucand.

Ecran Full HD cu refresh rate de 240 Hz

Noile ecrane cu diagonala de 15.6”, rezolutie Full HD (1920×1080) si refresh rate de 240Hz ofera noului laptop Razer Blade 15 Advanced performante extreme.

Indiferent ca e vorba de vanatoarea de oponenti sau de parcurgerea unor documente lungi, refresh rate-ul ridicat al ecranului iluminat edge-to-edge va imbunatati orice sarcina. Noile ecrane acopera 100% din spectrul de culori sRGB, fiind calibrat din fabrica sa ofere experiente vizuale uimitoare.

Suprafata cu finisaj mat reducere efectul de oglindire, noul laptop Razer Blade 15 Advanced cu refresh rate de 240Hz fiind alegerea ideala pentru a te juca la orice ora din zi.

Ecrane 4K OLED

In mod alternativ, pentru a asigura performante la superlativ, noile Razer Blade 15 Advanced sunt disponibile si cu ecrane 4K OLED si placi grafice Nvidia GeForce RTX 2080 . Ecranele OLED cu rezolutie 4K acopera 100% din spectrul de culori DCI-P3, sunt certificate HDR 400 True Black si au un timp de raspuns de doar 1ms. Pe langa culorile deosebit de vii, ecranul poate fi folosit si in modul touch. Pentru a reduce stresul la care se expun ochii utilizatorilor, aceste ecrane au si o certificare TUV, care atesta nivelul redus de lumina albastra emisa.

Noi modele de baza

Dincolo de procesoarele cu sase nuclee din cea de-a noua generatie, Intel Core i7-9750H, noile modele de baza Razer Blade 15 au fost echipate cu ecrane cu rezolutie Full HD (1920×1080) si refresh rate de  144Hz, cu spectru de culoare calibrat special din fabrica. Noilor ecrane li se alatura si noile procesoare Nvidia GeForce RTX 2060, pentru a oferi o experienta de gaming fluida si pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate.

Avantajul Razer

Gama Razer Blade reprezinta fuziunea dintre performanta si mobilitate. Fiecare laptop este produs prin frezare CNC dintr-un singur bloc de aluminiu, pentru o rezistenta ridicata si greutate redusa, iar finisajul anodizat are o rezistenta deosebita la zgarieturi. Sistemul de operare ramane unul curat, fara bloatware sau aplicatii inutile care sa incetineasca performantele laptop-ului.

Touchpad-ul cu dimensiuni generoase, confectionat din sticla, foloseste driveri de Windows care asigura maximum de precizie pentru fiecare miscare si fiecare clic. In plus, modelele avansate includ taste cu iluminare personalizabila individual prin tehnologia Razer Chroma, in timp ce modelele de baza folosesc o tastatura cu o zona de iluminare unica bazata pe aceeasi tehnologie.  Ambele tastaturi pot fi iluminate alegand din 16,8 milioane de culori.

Pret si disponibilitate

Modelul de baza – de la 1.999 dolari

Modelul avansat – de la 2.399 dolari

Vor fi disponibile pe pagina Razer.com – incepand cu 24 aprilie 2019 in SUA si Canada, respectiv mai 2019 in alte piete alese.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.