Razer anunta lansarea noului Razer Blade Pro 17, laptopul de gaming cu diagonala de 17 toli cu un nou design si specificatii aduse la zi. Noul varf de gama din oferta Razer a fost reconstruit de la zero, oferind un design inovator, cele mai performante componente din categoria sa si destule porturi, astfel incat sa reprezinte un nou punct de referinta pe piata laptopurilor de gaming.

“Noul Blade Pro este cel mai puternic si versatil laptop creat vreodata de Razer, capabil sa inlocuiasca cele mai puternice sisteme desktop,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “Este laptopul perfect pentru gamerii care vor un ecran de dimensiuni generoase, nenumarate optiuni de conectivitate si o performanta fara compromisuri.”

Reconceput si reechipat

Conceput pentru a oferi cea mai buna performanta posibila in conditiile dimensiunilor sale reduse,   noul Razer Blade Pro 17 este cu pana la 25% mai mic decat alte laptopuri de gaming cu diagonala de  17”.

Gestionarea emisiei de caldura a fost imbunatatita prin folosirea tehnologiei de racire proprietara Razer, bazata pe folosirea unei camere de vapori si a mai multor ventilatoare. Noul design asigura temperaturi de functionare reduse, chiar si atunci cand Razer Blade Pro 17 este solicitat la maximum in cadrul turneelor de gaming profesionist sau a sesiunilor de joaca prelungite.

Echipat cu cea de-a noua generatie de procesoare Intel Core i7-9750H cu viteze de baza de  2.6Ghz ce pot fi crescute pana la 4.5GHz, noul Razer Blade Pro 17 face fata oricarei provocari. Ideal pentru cei care au nevoie de multa putere de calcul, noile procesoare cu sase nuclee, ce folosesc tehnologia Hyperthreading, fac fata cu brio la sarcinile de editare video sau la cele de streaming.

Folosind solutiile grafice Nvidia GeForce RTX, noile laptopuri Razer Blade Pro 17 vor fi disponibile cu placi grafice RTX 2060, RTX 2070 cu Max-Q Design sau RTX 2080 cu Max-Q Design. Utilizand capabilitatile de ray tracing in timp real oferite de RTX, jucatorii pot beneficia de o fidelitate vizuala cu mult imbunatatita. De asemenea, driverul Creator Ready de la Nvidia asigura timpi de render mai mici si o eficienta imbunatatita in suitele de creatie.

Noul Razer Blade Pro 17 este echipat cu 16GB de memorie DDR4-2667MHz dual-channel. Entuziastii hardware vor putea profita de slot-urile de extensie a memoriei, care ofera suport pentru modulele compatibile Intel XMP, cu viteze de pana la 3200MHz.

De asemenea, noile dispozitive includ si un SSD PCIe cu o capacitate de 512 GB, alaturi de un slot m.2 compatibil cu standardele SATA si PCIe. Fiecare slot poate gazdui discuri de stocare cu capacitati de pana 2TB.

Ecran performant

Conceput pentru gameri si creatori de continut deopotriva, fiecare Razer Blade Pro 17 va dispune de un ecran cu diagonala de 17.3”, rezolutie Full HD (1920×1080) si refresh rate de 144Hz, calibrat special din fabrica. Finisajul mat asigura unghiuri mari de vizionare a continutului. Acoperind 100% din spectrul de culori sRGB, noul Blade Pro este perfect pentru a te lasa captivat de jocurile tale preferate sau pentru crearea propriilor capodopere.

Marginea ecranului este deosebit de subtire, avand grosimea de doar 6.0mm. Camera IR compatibila cu tehnologia Windows Hello este amplasata deasupra ecranului,asigurand siuranta datelor si logarea rapida prin folosirea recunoasterii faciale.

Conectivitate superioara

Noul Razer Blade Pro 17 include cele mai noi optiuni de conectivitate printre care trei poturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un port HDMI 2.0b, un port Realtek 2.5Gb Ethernet, un cititor de carduri UHS-III SD si doua porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C (unul dintre acestea functionand si ca port Thunderbolt™ 3).

Conectivitatea wireless a fost imbunatatita prin adaugarea Bluetooth 5.0 si a noii placi de retea Intel Wireless AX WLAN, capabila de viteze de pana la 2.4Gb/s.

Avantajul Razer

Gama Razer Blade reprezinta fuziunea dintre performanta si mobilitate. Fiecare laptop este produs prin frezare CNC dintr-un singur bloc de aluminiu, pentru o rezistenta ridicata si greutate redusa, iar finisajul anodizat are o rezistenta deosebita la zgarieturi. Sistemul de operare ramane unul curat, fara bloatware sau aplicatii inutile care sa incetineasca performantele laptop-ului.

Touchpad-ul cu dimensiuni generoase, confectionat din sticla, foloseste driveri de Windows care asigura maximum de precizie pentru fiecare miscare si fiecare clic. Noul Razer Blade Pro 17” include taste cu iluminare personalizabila individual prin tehnologia Razer Chroma, utilizatorii putand sa aleaga din 16,8 milioane de culori.

Pret si disponibilitate

Noul Razer Blade Pro 17 va fi fisponibil din mai 2019 pe pagina Razer.com la pretul de 2.699.99 euro si in oferta anumitor parteneri de retail in SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania si China.

Similar Articles

One thought on “Razer anunta noul Blade Pro 17

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.