Razer a anuntat recent ca va opri activitatea platformei de distributie a jocurilor digitale, Razer Games Store, la sfarsitul lunii februarie.

De asemenea, intr-un comunicat de presa, echipa Razer Game Store a declarat urmatoarele:

Dragi jucatori,

Ne pare rau sa anuntam ca Razer Game Store (gamestore.razer.com) isi va incheia activitatea incepand cu data de 28 februarie 2019, ora 11:00 (Ora Romaniei), ca parte a planurilor de reorientare ale companiei.

A fost un privilegiu pentru noi sa recomandam si sa trimitem oferte excelente de jocuri digitale pentru dvs. Am fost extrem de norocosi sa va avem ca parte a unei minunate comunitati. Va multumim pentru suport si pentru ca ati facut din toate aceste lucruri o realitate

Vom investi in alte moduri de a oferi un continut extraordinar si de a introduce promotii la jocuri prin intermediul Razer Gold, sistemul nostru de credite virtuale (https://gold.razer.com/). Vizitati-ne acolo si ramaneti aproape pentru mai multe stiri.

A ta cu adevarat,

Echipa Razer Game Store

In ceea ce priveste cumparaturile efectuate de clienti, Razer a explicat intr-un FAQ al comunicatului sau de presa ca vor continua sa functioneze chiar si dupa inchidere.

„Vom trimite un e-mail cu o arhiva a tuturor achizitiilor dvs. de jocuri, unde veti putea sa le activati pe Steam sau UPlay, la alegerea dvs.”, a adaugat compania.

Compania a adaugat, de asemenea, ca va indeplini in continuare precomenzile clientilor si ca pot utiliza in continuare Razer Gold pentru a-si cumpara jocuri online.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.