Razer a lansat un nou controller de gaming wireless ce poate fi utilizat atat de gamerii ce utilizeaza PC-ul ca platforma de joc, cat si de cei ce utilizeaza gadget-urile mobile precum telefoanele sau tabletele.

Gamerii competitive care utilizeaza dispozitive mobile au nevoie control precis, ceea ce duce la obstructionarea vederii asupra display-ului datorita pozitionarii degetelor pe ecran.

Multe dintre titlurile de tip Battle Royale, FPS-uri sau jocuri cu lupte necesita miscari precise, lucru ce forteaza jucatorul sa adopte pozitii incomode ale mainilor, incercand simultan sa vada ce se intampla pe ecran si sa-si controleze caracterul.

Noul Razer Junglecat rezolva aceste probleme, pastrand ecranul liber astfel incat jucatorul sa poata vedea actiunea intreaga, iar in acelasi timp asigura un control precis si confortabil.

Controller-ul incorporeaza cate un stick analogic si butoane de tip bumper pe ambele parti, iar pe cea stanga a fost amplasat un D-pad cu 2 axe, iar pe cea dreapta se afla patru butoane.

Razer Junglecat

Controller-ul are doua moduri de utilizare. In modul mobil, unul sau ambele controllere se ataseaza carcasei de smartphone incluse(pentru EU Razer Phone 2, Samsung S10+, Huawei P30 Pro), oferind o priza confortabila si sigura.

In mod alternativ, controllerele se pot atasa la un suport dedicat si folosit cu smartphone-uri sau tablete Android ale caror dimensiuni le depasesc pe cele ale carcaselor din pachet.

In modul desktop, controller-ul poate fi conectat la PC-uri ce ruleaza OS Windows.

In ambele instante de utilizare, Razer Junglecat utilizeaza conexiune Bluetooth cu un consum de energie si latente reduse, caracteristici esentiale pentru jucatorii pasionati. O singura incarcare folosind cablul USB-C ce este inclus in pachet asigura o utilizare de pana la 100 de ore.

Razer Junglecat

Gaming-ul mobil este ingreunat de faptul ca jucatorii sunt nevoiti sa-si puna degetele pe ecran pentru a putea controla jocul. Razer Junglecat imbunatateste considerabil experienta de gaming mobil prin functiile oferite de cele doua controllere, care pot fi folosite fara sa fie afectata vizibilitatea asupra ecranului. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Aplicatia Razer Gamepad recunoaste cele mai populare jocuri mobile, oferind o schema de control creata special pentru fiecare titlu ce este compatibil. Acestea pot fi personalizate de catre utilizator, care are posibilitatea de a redefini funcitile diferitelor butoane. Mai mult, sensizitatea thumbstick-urilor poate fi ajustata, o functie utila atunci cand precizia este cruciala.

Controller-ul are un pret de vanzare de 119.99 Euro si este disponibil pe shop-ul online Razer.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza controllerul wireless Junglecat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.