Razer a lansat perechea de casti wireless Hammerhead True care folosesc tehnologia Bluetooth 5.0 ce este customizata pentru a oferi lantente mici, calitate audio superioara si o durata utilizare marita.

Castile intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless au fost concepute pentru a oferi o experienta audio inedita atat in timpul jocurilor, cat si intr-un mediu multimedia, eleminand problemele intalnite la astfel de produse ce au conectare prin Bluetooth.

Implementarea conexiunii prin Bluetooth 5.0 cu lantenta scazuta garanteaza faptul ca noile casti Razer Hammerhead True Wireless ofera o experienta audio inedita si clara, iar modul de utilizare Gaming mode reduce latenta castilor la doar 60 ms.

Razer Hammerhead True Wireless

Castile intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless sunt solutia perfecta pentru utilizatorii care pun accent pe mobilitate si care se afla in cautarea unor casti fara fir. Utilizatorii se pot bucura de un sunet bogat si lipsit de lag indiferent daca se uita la filme, asculta muzica sau se bucura de jocurile lor preferate, fara sa existe riscul de a se incurca in cabluri. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Cu un difuzor de 13mm si o frecventa de la 20Hz la 20 KHz, castiile Razer Hammerhead True Wireless imbina sunetele inalte clare cu basi profunzi. Activand functia Gaming Mode, utilizatorii au garantia ca sunetul si imaginea vor fi sincronizate, rezultatul fiind o experienta captivanta.

Castile au o durata de functionare de pana la trei ore cu o singura incarcare, iar carcasa de transport asigurand pana la patru cicluri de incarcare complete, ajungand astfel la un total de 15 ore de functionare, iar aceasta este la randul ei incarcata printr-un cablu USB-C.

Razer Hammerhead True Wireless

O aplicatie pentru gadget-urile mobile faciliteaza personalizarea si experienta oferita de catre Razer Hammerhead True Wireless. In aceasta se poate alege limba utilizata prin prezentarea gesturilor tactile prin care utilizatorul poate controla castile. Cand acestea au fost asociate cu un dispozitiv wireless, Hammerhead True Wireless se vor conecta automat de fiecare data cand sunt scoase din carcasa de trasnport.

Exceptand functia de auto pairing oferita de tehnologia Bluetooth 5.0, controlul tactil si compatibitatea cu tehnologia de asistent vocal, lista caracteristicilor include si rezistenta la transpiratie si stropire, standard IPX4.

Castile sunt deja disponibile pe shop-ul online al celor de la Razer si au un pret de 119.99 Euro.

Similar Articles

2 thoughts on “Razer lanseaza Hammerhead True Wireless

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.