Razer anuntat o colectie speciala de periferice inspirate de soldatii imperiali, stormtrooper, realizata in colaborare cu brandul Star Wars. Noua colectie include tastatura mecanica Razer BlackWidow Lite, mouse-ul wireless Razer Atheris si mouse mat-ul Razer Goliathus Extended. Toate cele trei perifericele au un design alb negru, inspirat de armura soldatiilor Stormtrooper.

Avand un design bazat pe unul dintre cele mai populare personaje din universul cinematic, atat tastatura mecanica Razer BlackWidow Lite, cat si mouse-ul wireless Atheris au fost concepute pentru a face fata cu brio la sarcinile de birou si la utilizarea de zi cu zi. Mouse mat-ul Razer Goliathus Extended inspirat de universul Star Wars completeaza noua colectie, oferind un spatiu generos atat pentru orele petrecute indeplinind sarcini de birou, cat si pentru sesiunile intense de gaming.

“Star Wars este un fenomen cultural cu o mostenire bogata nu doar in cinema, dar si in lumea jocurilor video,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “Suntem incantati sa ne unim fortele cu Lucasfilm pentru a crea aceasta colectie speciala de periferice destinate celor mai mari fani, cu un design special inspirat de cele mai populare personaje.”

Pentru fanii Star Wars, noile periferice sunt de neratat. Intreaga familie de produse Star Wars poate fi descoperita de aici.

GAMA DE PERIFERICE RAZER STORMTROOPER EDITION

Tastatura mecanica silentioasa Razer BlackWidow Lite – Stormtrooper Edition Tastatura BlackWidow Lite este echipata cu switch-uri mecanice Razer Orange, proiectate pentru gaming, dar ideale si pentru sarcinile de birou datorita nivelului de zgomot redus produs la actionarea tastelor. Prin includerea asa numitelor O-rings si a tastelor iluminate (cu lumina alba), nivelul de iluminare si de zgomot pot fi personalizate dupa placul utilizatorului. Editia speciala Stormtrooper are un design inspirat de soldatii imperiali, un cablu alb-negru si simbolul  Imperial imprimat pe tasta escape.

Preturi pornind de la 109,99 Euro.

Mouse wireless Razer Atheris – Stormtrooper EditionMouse-ul wireless Razer incape in orice buzunar, are o stabilitate de invidiat a semnalului si poate fi folosit fara intrerupere timp de 300 de ore* prin conexiunea wireless de 2.4GHz sau prin conexiunea Bluetooth. Noua editie speciala Stormtrooper are un design inspirat de inconfundabila casca a soldatiilor imperiali, pastrand in acelasi timp forma ergonomica tipica unui mouse Atheris.

*Durata de viata a bateriei poate varia in functie de tipul conexiunii.

Preturi pornind de la 69,99 Euro 

Mouse mat-ul de gaming Goliathus Extended – Stormtrooper EditionCel mai bine vandut mouse mat din material textil din oferta Razer, Goliathus, ofera deopotriva viteza si precizie, fiind ideal pentru toate tipurile de mouse, indiferent de senzor sau de setarile de sensitivitate. Mat-ul portabil are o baza de cauciuc care previne alunecarea si o cusatura speciala care asigura o durata de viata indelungata. Editia speciala Stormtrooper care infatiseaza legendarele trupele imperiale completeaza setul de periferice Star Wars.

Preturi pornind de la 39,99 Euro

Disponibilitate

Noile periferice Razer Stormtrooper Edition sunt deja disponibile pe pagina Razer.com si in oferta anumitor parteneri din SUA, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza periferice Star Wars Stormtrooper

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.