Odata cu Ziua Oceanului Planetar pe 8 iunie, Razer si Clearbot s-au parteneriat intr-un proiect ce vizeaza curatarea deseurilor din oceane.

Robotelul creat de Razer si Clearbot are un design unic, alimentat cu energie solara si echipat cu Vision AI. Cu aceasta tehnologie trece printr-un proces de invatare automata pentru a-si optimiza capacitatile cu timpul. Razer i-a ajutat pe cei de la Clearbot sa isi faca produsul mai eficient si mai vizibil publicului.

Nu este prima data cand Razer ia o initiativa ecologica. Suntem deja familiarizati cu multe colaborari, precum campania Sneki Snek in colaborare cu Conservation International prin care se dorea salvarea a un milion de copaci. Sau cea mai recenta, cu The Nurturing Co, unde au realizat hartia igienica ecologica Bambooloo.

In orice caz, Razer este pe drumul cel bun in ceea ce priveste mediul inconjurator. Si mai imbucurator este, din spusele Patriciei Liu (seful de personal Razer), ca ei „fac asta pentru ca pot”. Investitia initiala de 50 de dolari in Razer Green Fund se dovedeste a fi tot mai prospera si pune intr-o lumina buna brandul bine cunoscut.

Campania despre care am vorbit mai devreme a salvat pana in prezent peste 300.000 de copaci.

Clearbot este o organizatie stabilita in Hong Kong ce are in vedere curatarea deseurilor oceanice. Razer nu doar ca a investit in companie, a colaborat in intregime, experienta inginerilor ajutand foarte mult la designul si mecanica robotelului. Curand robotul inscriptionat Razer si Clearbot va circula de-a lungul oceanelor si va depune efortul necesar pentru a curata greselile omenesti.

Este un progres semnificativ pentru brand, campania #GoGreenWithRazer ajungand si la nivelul apelor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.