Rockstar Games este mandru sa anunte faptul ca Red Dead Redemption 2 a avut parte de cea mai mare lansare, in weekend, din istoria divertismentului.

Cu peste 725 de milioane de dolari in vanzarile cu amanuntul din intreaga lume, in primele trei zile, Red Dead Redemption 2 este cea de-a doua cea mai mare lansare din industria divertismentului de pana acum, alaturi de titlul Grand Theft Auto V al Rockstar Games. Totodata, acesta a avut parte de vanzari record in primele trei zile (vineri-duminica).

Sony Interactive Entertainment (SIE) a confirmat, de asemenea, ca Red Dead Redemption 2 a inregistrat noi recorduri pentru: cea mai grandioasa zi de vanzari, pe PlayStation Network pentru cele mai multe pre-comenzi facute vreodata si cele mai multe vanzari pentru primele trei zile de la lansare.

Rockstar Games a incheiat un parteneriat cu SIE pentru a aduce jucatorilor de PlayStation 4 primul acces de a castiga continut online selectat in Red Dead Online, care urmeaza sa fie lansat in noiembrie.

Lista de repere initiale pentru Red Dead Redemption 2 cuprinde:

  • Cea de-a doua cea mai mare lansare (trei zile) in vanzarea cu amanuntul din toate emisiunile de divertisment;
  • Cea mai mare lansare pe piata de divertisment din 2018;
  • Jocul complet poate fi pre-comandat de pe PlayStation Network;
  • Cea mai mareata zi de vanzari pentru un joc full pe PlayStation Network;
  • Cele mai multe vanzari, timp de trei zile, pe PlayStation Network.

O poveste epica despre onoare si loialitate stabilita in zilele negre ale epocii banditilor, Red Dead Redemption 2 il urmareste pe Arthur Morgan si pe banda Van der Linde, in timp ce ei rapesc, fura si se lupta in zona Americii pentru a supravietui.

In urma unui jaf nereusit, in orasul de vest din Blackwater, banda este fortata sa fuga, fiind pe urmele lor agentii federali si cei mai buni vanatori de recompense din natiune. Prinsi intr-o situatie delicata, banda il lasa pe Arthur sa faca o alegere intre propriile sale idealuri si loialitate fata de acestia care l-au crescut. Ce alegere va face oare Arthur?

Avand cea mai profunda si mai expansiva lume Rockstar pana acum, Red Dead Redemption 2 este primul joc al Rockstar Games creat de la zero pentru hardware-ul de noua generatie. Acesta imbina perfect gameplay-ul si povestirea intr-un mod complet nou pentru a oferi cea mai placuta si mai unica experienta. Cu siguranta daca o sa va cumparati acest joc nu va veti plictisi

Recenzile sunt remarcabile:

„Ceea ce Rockstar a creat nu este doar cel mai bun joc al anului, ci cel mai bun joc al deceniului. Nu doar ca depaseste un nou obstacol, ci semnaleaza o schimbare in ceea ce priveste jocurile video din viitor… „- Reporterul de la Hollywood

„Aceasta este o poveste – o serie de povestiri – despre declinul unui mod de viata, intrucat o mica banda de hoti incearca tot mai mult sa depaseasca avansul inevitabil al modernitatii americane, precum si pe dusmanii si pe cei care le apar in cale de-a lungul drumului … Este un nou pas pentru lumea jocurilor video … „- 5/5 The Guardian

„Red Dead Redemption 2″ a ridicat, fara indoiala, stafeta pentru jocurile cu poveste open-world si va avea probabil un impact puternic asupra modului in care acestea sunt facute in viitor, impingand limitele a ceea ce este posibil intr-un joc video. Ca de fiecare data cand obtinem ceva nou de la Rockstar, lucrurile se schimba in mod inevitabil. ” – CNET

„Red Dead Redemption 2″ este cel mai bun joc creat de Rockstar, o aventura mareata si magnifica, vasta, dar intima, care ofera o poveste plina de drama si tragedie, sa nu mai vorbim de frivolitate si dragoste, si o introduce in misiunile cele mai inventive si convingatoare si momente din istoria Rockstar … Este un reper pentru genul open world si pentru mediul in ansamblu. ” – GQ UK

Red Dead Redemption 2 va include, de asemenea, accesul la Red Dead Online. Red Dead Online este evolutia experientei clasice multiplayer in originalul Red Dead Redemption, combinand naratiunea cu un joc competitiv si cooperant in moduri distractive noi. Red Dead Online este planificat pentru lansare in noiembrie 2018, initial ca o versiune beta publica. Vom afla mai multe despre acesta in curand.

In concluzie, Red Dead Redemption 2 se va vinde cu siguranta la fel de bine ca GTA 5. Poate cine stie il va intrece la numarul de vanzari in viitor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.