In cadrul anuntului de lansare pentru RX 6700 XT, AMD a dezvaluit si ca Resident Evil Village va dispune de tehnologia Ray Tracing.

Colaborarea dintre AMD si Capcom a facut ca acest lucru sa fie posibil. Momentan, AMD este singura compania care ofera Ray Tracing pentru urmatorul Resident Evil.

Cu toate acestea, compania mentioneaza din start ca un 6700 XT nu este suficient pentru a beneficia de noua tehnologie. Conform propriilor specificatii, RX 6800 XT este placa video care va suporta intreg ansamblul de lumini si reflectii. La un pret destul de costisitor, dar cum tehnologia evolueaza, acelasi lucru se intampla si cu specificatiile.

Atunci cand vorbim despre AMD, e greu sa excludem Nvidia. Progresul tehnologic a luat amploare mai mult ca niciodata pentru cei 2 producatori, iar rivalitatea este acerba.

Stiam ca seria RX 6000 este capabila de Ray Tracing si am vazut-o la lucru. Urmeaza sa vedem si ce intelegeri exclusive obtine RTX-ul.

Resident Evil Village se lanseaza pe data de 7 mai. Povestea reia intamplarile din Resi 7 si le prezinta sub o noua forma, protagonistul fiind relocat intr-un misterios sat din Europa. Misterios pentru unii, caci pentru noi Romania mai mult decat familiara. Cu tot cu ciudatenii.

Ca orice satuc care se respecta, dispune de un castel cu atat mai straniu si o antagonista pe numele de Alcina Dimitirescu. O doamna…mare.

Sa recapitulam: avem AMD-ul cu propriul Ray Tracing, o serie horror care adopta noi aspecte ale folclorului gotic, o locatie autohtona scufundata in ceata si primejdie si o terifianta Lady Dimitrescu.

Plus un tren covarsitor de hype.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.