Nu îmi bat joc de voi. Razer a anunţat zilele trecute că vor să revoluţioneze, din nou, comunitatea jucătorilor pe PC. Sincer să fiu, mă gândeam la un PC SFF – small form factor – care să poată fi purtat peste tot la LAN-uri, la fel ca Blade. Aseară am primit comunicatul de presă care m-a lăsat cu gura larg deschisă. Motivul: conceptul foarte inovator care nu a fost exploatat de nimeni până acum – o tabletă dedicată gaming-ului.

 

 

 

Razer Project Fiona este momentan la stadiul de concept, aşa cum a fost şi notebook-ul Blade. Spre deosebire de Blade, Fiona duce portabilitatea la cu totul alt nivel şi nu exagerez.

Fiona este o tabletă de 10.1 inch cu interfaţă hibrid – multi-touch plus două controllere amplasate lateral şi cu o rezoluţie maximă de 1280*800 dar nu ştim încă ce GPU vor folosi Razer. Întreaga jucărie este motorizată de un CPU Intel i7 însă detalii legate de memoria RAM sau soluţia de stocare folosită nu există încă. Cel mai probabil se va merge pe stocare internă.

În materie de conectică tableta este capabilă să se conecteze la reţele wireless 802.11n şi bluetooth 3.0.

Controllere-le dispuse lateral vor avea fiecare câte şase butoane şi un stick analog. Ambele controllere vor avea force-feedback, iar tableta va mai îngloba un accelerometru şi un magnetometru. Din imagini mai puteţi observa trei butoane de volum şi două camere foto. Oare Fiona va fi capabilă 3G şi totodată de aperluri video? Skype va putea fi rulat cu siguranţă.

Sunetul va fi compatibil Dolby 7.1 şi acesta va fi redat prin difuzoarele dispuse pe partea inferioară. Avem şi un jack pentru căşti în partea inferioară.

Alte detalii cum ar fi sistemul de operare pe care va rula, preţ sau disponibilitate nu sunt încă disponibile. Cert este că va rula strict jocuri PC. Cum va arăta tableta şi două filmuleţe de prezentare puteţi vedea mai jos.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.