Ce inovatie! Sapphire lanseaza varianta lor de Fury Nano. Nu o sa va vina sa credeti, dar este dotata cu un custom sticker:). Este identica cu varianta de referinta pe care am testat-o si noi acum aproape o saptamana. Asa ca nu este niciun fel de mare anunt in afara de faptul ca e Sapphire.

Review-ul nostru il puteti citi aici, iar mai jos aveti comunicatul de presa.

 

SAPPHIRE LANSEAZĂ AMD Radeon™ R9 Nano,
Cea mai eficientă placă grafică mini dedicată entuziaștilor

SAPPHIRE anunță lansarea plăcii grafice AMD Radeon™ R9 Nano – dedicată pentru PC-uri de dimensiuni reduse și bazată pe noul GPU “Fiji” de la AMD cu tehnologie HBM și suport pentru DirectX® 12.
SAPPHIRE Radeon™ R9 Nano este cea mai rapidă placă grafică Mini ITX de dimensiuni reduse la ora actuală, ce permite sesiuni de gaming cu performanțe ridicate ȋntr-un sasiu compact portabil. Placa graficǎ SAPPHIRE Radeon R9 Nano se bazeazǎ pe nucleul grafic „Fiji”, cu implementarea High-Bandwidth Memory (HBM) pentru a livra eficiențǎ energeticǎ extremǎ și suficientǎ performanțǎ pentru ultra rezoluții, experiențe VR neegalate și un gameplay constant. Cu dimensiunile sale minuscule Radeon R9 Nano revoluționeazǎ design-ul PC pentru entuziaști.
Cu un consum de 175W(standard) Radeon R9 Nano este cea mai eficientă placă grafică Mini ITX din punct de vedere energetic. Cu o dimensiune de 6 inchi și rǎcită cu aer, placa reprezintă o nouă clasă de plăci grafice, ce permite gamerilor, modderilor și integratorilor de sistem să construiască șasiuri de dimensiuri foarte reduse, astfel deschide un orizont pentru noi design-uri PC ce nu ocupă mai mult spațiu față de un DVR sau o consolă de gaming.
„Capacitatea AMD de a oferi această nouă clasă de produse va deschide o nouă eră pentru PC-uri acolo unde eficiența și performanțele nu sunt simultan exclusive, ” a menționat Adrian Thompson, VP Marketing SAPPHIRE. “Nu există rival pentru eficacitatea Nano. ”
SAPPHIRE Radeon R9 Nano este compatibilă DX12 și oferă suport pentru cele mai noi caracteristici precum AMD FreeSync, VSR, FRTC and Liquid VR. Cu o configurație de ieșiri video multiple, oferă suport AMD Eyefinity pentru aplicații monitor multiplu și AMD CrossFire dedicat configurațiilor multi-GPU pe o placă de bază compatibilă cu această caracteristică.
SAPPHIRE Radeon R9 Nano este disponibilă la nivel internațional acum prin partenerii etail și retail.

Sapphire 20152812351

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.