Ce inovatie! Sapphire lanseaza varianta lor de Fury Nano. Nu o sa va vina sa credeti, dar este dotata cu un custom sticker:). Este identica cu varianta de referinta pe care am testat-o si noi acum aproape o saptamana. Asa ca nu este niciun fel de mare anunt in afara de faptul ca e Sapphire.

Review-ul nostru il puteti citi aici, iar mai jos aveti comunicatul de presa.

 

SAPPHIRE LANSEAZĂ AMD Radeon™ R9 Nano,
Cea mai eficientă placă grafică mini dedicată entuziaștilor

SAPPHIRE anunță lansarea plăcii grafice AMD Radeon™ R9 Nano – dedicată pentru PC-uri de dimensiuni reduse și bazată pe noul GPU “Fiji” de la AMD cu tehnologie HBM și suport pentru DirectX® 12.
SAPPHIRE Radeon™ R9 Nano este cea mai rapidă placă grafică Mini ITX de dimensiuni reduse la ora actuală, ce permite sesiuni de gaming cu performanțe ridicate ȋntr-un sasiu compact portabil. Placa graficǎ SAPPHIRE Radeon R9 Nano se bazeazǎ pe nucleul grafic „Fiji”, cu implementarea High-Bandwidth Memory (HBM) pentru a livra eficiențǎ energeticǎ extremǎ și suficientǎ performanțǎ pentru ultra rezoluții, experiențe VR neegalate și un gameplay constant. Cu dimensiunile sale minuscule Radeon R9 Nano revoluționeazǎ design-ul PC pentru entuziaști.
Cu un consum de 175W(standard) Radeon R9 Nano este cea mai eficientă placă grafică Mini ITX din punct de vedere energetic. Cu o dimensiune de 6 inchi și rǎcită cu aer, placa reprezintă o nouă clasă de plăci grafice, ce permite gamerilor, modderilor și integratorilor de sistem să construiască șasiuri de dimensiuri foarte reduse, astfel deschide un orizont pentru noi design-uri PC ce nu ocupă mai mult spațiu față de un DVR sau o consolă de gaming.
„Capacitatea AMD de a oferi această nouă clasă de produse va deschide o nouă eră pentru PC-uri acolo unde eficiența și performanțele nu sunt simultan exclusive, ” a menționat Adrian Thompson, VP Marketing SAPPHIRE. “Nu există rival pentru eficacitatea Nano. ”
SAPPHIRE Radeon R9 Nano este compatibilă DX12 și oferă suport pentru cele mai noi caracteristici precum AMD FreeSync, VSR, FRTC and Liquid VR. Cu o configurație de ieșiri video multiple, oferă suport AMD Eyefinity pentru aplicații monitor multiplu și AMD CrossFire dedicat configurațiilor multi-GPU pe o placă de bază compatibilă cu această caracteristică.
SAPPHIRE Radeon R9 Nano este disponibilă la nivel internațional acum prin partenerii etail și retail.

Sapphire 20152812351

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.