Adata a lansat astazi SSD-ul Premier SP550, ce utilizeaza o arhitectura triple-level cell (TLC) pentru a oferi un produs finit accesibil, fara a compromite performanta.

Premier SP550 este primul SSD Adata ce foloseste controller-ul Silicon Motion (SMI) SM2256, bazat pe tehnologia NANDXtend pentru a ajuta la implementarea tehnologiilor precum LDPC ECC si un motor RAID pentru protectie, fiabilitate si stabilitate. Tehnologia de caching SLC a fost de asemenea implementata pentru a creste performanta.

Adata Premier SP 550 este disponibil in versiunile de 120GB / 240GB / 480GB / 960GB.

Premier SP550 folosește tehnologii precum TLC flash si SMI pentru a imbunatati raportul performanta-cost. Comparat cu alte SSD-uri disponibile, acesta se bucura de o durata de viata excelenta, sustinuta de numarul mare de biti scrisi. Desi este un SSD TLC, Premier SP550 foloseste tehnici de caching SLC pentru a mari performanta de scriere/citire. De asemenea, SSD-ul este compatibil cu tehnologia SATA DevSlp (mod stand-by) ce asigura un consum redus de electricitate si astfel, o durata de viata extinsa pentru bateria laptop-urilor.

Ratele de transfer sunt de 560 MB/s la citire pentru toate modelele de mai sus si 410MB/s pentru modelul de 120GB si 510MB/s pentru modelele cu capacitati de 240, 480 si 960 GB.

Informatii despre pret nu avem momentan dar ar trebui sa fie foarte accesibile.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.