In ciuda faptului ca expansion-ul Warlords of Draenor va oferi o schimbare semnificativa a jocului, cifrele de abonati/conturi active pentru World of Warcraft par sa scada in fiecare zi.

Privind ultimul raport financiar Blizzard Entertainment, se pare ca World of Warcraft incepe sa piarda din terenul pe care l-a tinut sub control timp de 10 ani.

Problema unui MMORPG care necesita un abonament este una dificila. Practic, clientul trebuie sa aiba o garantie ce priveste continutul oferit si nu in ultimul rand, diferenta de timp pana la lansarea unui nou patch. 

In orice caz, aproximativ 800.000 de useri s-au dezabonat intre Aprilie – Iunie, astfel WoW ajunge la 6.8 de milioane utilizatori, fata de raportul de anul trecut unde se inregistrau 7.6 milioane.

Nu stiu ce sa zic, dar incepand cu primavara, oamenii mai ies din casa sau se bucura de alte jocuri pana atunci. Oricum, probabil ca World of Warcraft va ajunge inapoi la…..sa zic, 8.5 milioane abonati dupa prima luna de Warlords of Draenor? Sounds fair, mai ales ca deja s-au precomandat peste 1.5 milioane de copii, acelea probabil fiind digitale.

Daca vreti sa contribuiti si sa vedeti cum marele MMORPG isi va face domnia cunoscuta pentru inca cativa ani, atunci puteti sa faceti o precomanda AICI

p.s Am scris un sneak BETA preview al lui Warlords of Draenor. Check it out!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.