Cu ajutorul imaginilor uimitoare, a experientei extraordinare a utilizatorilor si a stabilitatii imbunatatite, includerea jocului Shadowgun Legends in lista de excelenta Android de echipa Google Play este un mesaj clar pentru toata lumea – acesta este jocul care merita sa il jucati.

MADFINGER Games, studioul indie cu aproape 200 de milioane de descarcari si creatorii francizei Shadowgun, sunt incantati sa impartaseasca cateva stiri mari. Jocul Shadowgun Legends a fost selectat pentru lista de excelenta Android, care evidentiaza aplicatii si jocuri remarcabile din Google Play Store.

„Scopul nostru este de a aduce cea mai buna experienta posibila jucatorilor nostri si am depus mult efort pentru a ne asigura ca Shadowgun Legends indeplineste chiar si cele mai mari cerinte ale fanilor nostri”, a declarat Marek Rabas, CEO si Director Creativ al MADFINGER Games . „Premiul pentru excelenta Android inseamna mult pentru noi, pentru ca este o indicatie clara ca facem lucrurile bine. Suntem foarte entuziasmati si doar ce am inceput! ”

Shadowgun Legends a primit recenzii excelente de la jucatori atat pe Android cat si pe iOS, se bucura de un scor mediu de 90% si are mai multe nominalizari si premii din industria jocurilor. Impreuna cu toate acestea, premiul pentru excelenta Android reprezinta un mare succes. Cu peste un milion de jocuri de descarcat in Google Play Store, prezenta pe o astfel de lista scurta sporeste cu adevarat vizibilitatea jocului pentru toti jucatorii curiosi.

MADFINGER Games sunt recunoscatori fanbase-ului lor Android pentru sprijinul in curs de desfasurare. Pentru a sarbatori, studioul va organiza concursuri pentru elemente in joc pe retelele sale de socializare si pe MADstream, sesiunea saptamanala de streaming cu comunitatea.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.