shootmania-startRecent, Ubisoft si Nadeo au anuntat faptul ca jocul ShootMania Storm va fi lansat pe data de 10 aprilie 2013. In caz de nu ati auzit pana acum de ShootMania, va spunem ca este un online multiplayer first-person shooter care va intra in stadiul de Open Beta incepand cu data de 12 februarie.

Ce este asa special? In trecut Nadeo s-a ocupat de celebra serie de arcade racing TrackMania. Acum ei au dorit sa arate jucatorilor viziunea lor despre shootere. Pana acum au fost create 15 moduri de joc pentru ShootMania si nu mai putin de 20.000 de harti. Da, ati citit bine: 20.000 prin intermediul excelentului editor de la ManiaPlanet.

Ce vor cei de la Nadeo? Sa revolutioneze stilul FPS bineinteles, asa cum TrackMania a adus o noua experienta in lumea curselor de masini. Se pare ca au avut parte si de destul interes din partea gamerilor deoarece ShootMania Storm a avut un succes destul de mare pe scena eSport, participand in cadrul turneului IPL 5 de la Las Vegas, Electronic Sports World Cup 2012 din Paris sau i47 din Anglia.

Ce urmareste Ubisoft? Sa continue munca de promovare pentru ca ShootMania sa fie o adevarata tentatie pentru eSport in anii ce urmeaza, lucru care va fi obtinut prin participarea la numeroase turnee atat online, cat si offline.

Pana sa stim exact ce efecte va avea cu adevarat, nu ne ramane decat sa incercam Beta-ul.

Daca ati fost impresionati si vreti sa si cumparati jocul, acesta se poate precomanda pe site-ul oficial http://www.ShootMania.com.

{gallery}/2013/01-news/februarie/06/nadeo/galerie:171:105:0:1{/gallery}

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.