Sony Interactive Entertainment (SIE) a anuntat astazi continuarea sponsorizarii globale a UEFA Champions League, inclusiv Supercupa Europei, UEFA Youth League si UEFA Futsal Champions League. Parteneriatul, ajuns anul acesta la 20 de ani, a fost extins pana in sezonul 2020/2021.

„Relatia cu UEFA este extrem de importanta pentru noi. UEFA Champions League este cel mai prestigios turneu european de fotbal si stim ca multi jucatori PlayStation impartasesc pasiunea noastra pentru fotbal. Acest sport este vital pentru ADN-ul PlayStation, iar noi ne-am asociat cu UEFA inca de la inceputul PlayStation, asadar face parte din istoria noastra.

Suntem incantati sa confirmam faptul ca parteneriatul continua pana in sezonul 2020/2021 si ne concentram in continuare sa le oferim jucatorilor nostri pasionati experiente de fotbal unice.” a declarat Jim Ryan, Deputy President si Head of Global Sales and Marketing, SIE.

UEFA Champions League

“PlayStation a fost un partener valoros al UEFA Champions League timp de peste 20 de ani, asa ca sunt incantat ca, la incheierea unui alt sezon palpitant, putem sarbatori extinderea colaborarii pe o perioada de trei ani. Parteneriatele noastre pe termen lung cu lideri cu experienta ai industriei, precum PlayStation, sunt nepretuite pentru UEFA in promovarea competitiilor noastre la nivel global si in special in spatiul digital, asa ca suntem incantati de continuarea relatiei noastre”, a declarat Guy-Laurent Epstein, UEFA Events SA Marketing Director.

Pentru a sarbatori extinderea sponsorizarii, SIE le ofera fanilor oportunitatea de a castiga doua bilete la finala UEFA Champions League din Madrid in urmatorul sezon, alaturi de transport si cazare. Vizitati PlayStation.com/PSFC pentru mai multe detalii si pentru a va inscrie. Competitia se desfasoara intre 23 mai 2018 si 27 iulie 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.