Sony Interactive Entertainment (SIE) si Lenovo anunta semnarea unui acord de licenta de brevet pe o perioada de 2 ani. Acesta ofera Lenovo licenta de a folosi design-ul PlayStation VR (PS VR) pentru casca de realitate virutala Lenovo Mirage Solo.

“Suntem incantati sa anuntam ca am acordat licenta de design PS VR catre Lenovo,” a declarat Riley Russell, Chief Legal Officer SIE.

“Design-ul PS VR a fost apreciat la scara larga, iar acesta este rezultatul muncii inginerilor PlayStation, desfasurata de-a lungul mai multor ani. Acordul cu Lenovo este o dovada a calitatii design-ului PS VR, precum si a angajamentului SIE de a crea experiente VR uimitoare si de a contribui la dezvoltarea industriei VR.”

“Ne bucuram sa incepem parteneriatul cu Sony,” a declarat Yao Li, vicepresedinte Lenovo Consumer Tablets and Smart Devices Product and Business Management.

“Design-ul PS VR este superior altor sisteme de acest fel. Acest acord ne va permite sa colaboram pentru a imbunatati nivelul de complexitate a design-ului si atractivitatea industriei VR, care se extinde rapid. Acesta este totodata un exemplu remarcabil ce ilustreaza masura in care brandurile consumer din industria VR pot colabora pentru a crea rezultate pozitive in piata.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.