Cei de la Steelseries s-au gandit ca ar putea ajuta dezvoltarea gaming-ului prin monitorizarea atentiei asupra jocului cu ajutorul eye-tracking-ului asupra monitorului. Aducand astfel ideea de Sentry Eye-Tracker.

 

„Cand te gandesti la conceptul de eye-tracking, te duce cu gandul imediat la un lucru inovator si la urmatoarea generatie a tehnologiei” a declarat Tino Soelberg, CTO-ul Steelseries.

001-SteelSeries-press sentryIn scopul de a oferi gamerilor un standard de urmarire a statisticilor prin intermediul ochiului, SteelSeries Sentry Eye-Tracker este de lucru cu unele dintre cele mai de top performante pentru jucatorii de performanta din lume.

Acest mod de gaming, ajuta la echilibrarea atentiei jucatorilor asupra aspectelor care le scapa din vedere atunci cand sunt in-game. FPM (Fixations per Minute) ne monitorizeaza cat de mult miscam ochii asupra monitorului si in ce parte a acestuia sunt fixati cel mai mult.

Pentru a intelege mai usor, puteti face o analogie cu APM (Actions per minute).

ga-dota2-heatmap ga-table-lowres-multiple-users

Asadar, cu acest antrenor virtual veti ptuea vedea clar zonele ecranului pe care le ignorati involuntar si cu un pic de vointa veti putea scapa de lacune.

De asemenea, Sentry are capacitatea de a imbunatati gameplay-ul jucatorului utilizand miscarea ochilor ca un nou tip de control in-game. Dar la aceasta capabilitate inca lucreaza alaturi de gameri profesionisti.

Eye-tracker-ul va fi disponibil pentru jocuri la sfarsitul acestui an. Mai multe detalii vor aparea in pagina de produs de pe site-ul SteelSeries: http://steelseries.com/sentry

002-SteelSeries-press sentry 004-SteelSeries-press sentry

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.