Steelseries aduce la realitate noi periferice ce vor atrage privirile jucatorilor de Sims. Poate ca nu au cel mai feroce aspect sau cel mai potrivit  pentru un gamer hardcore de DotA 2 sau Battlefield, insa cu siguranta fetele vor aprecia perifericele tematice anuntate pentru ca au factorul bling bling foarte bine incorporat.

 

Producatorul ne pregateste un mousepad de 320mm X 270mm X 2mm optimizat pentru miscari precise ale cursorului.Mousepad-ul din microfibra asigura o alunecare fina a mouse-ului pe suprafata acestuia.

Ca tot am adus vorba de aluncarea fina a mouse-ului, acesta se poate conecta prin USB(lungimea firului fiind de 2 m) si este compatibil atat pentru MAC cat si pentru Windows. Deasupra rotitei se afla un LED iluminat in forma cristalului reprezentativ al jocului care poate sa-si schimbe culoarea dupa propria preferinta. Mouse-ul poate fi folosit cu usurinta si de dreptaci si de stangaci avand o forma simetrica foarte simpla si ideala.

Ultima componenta din perifericele anuntate de cei de la Steelseries sunt castile, avand simbolul Sims-ului de asemenea cu proprietatea de a isi schimba culoarea dupa propria preferinta, prezinta si un buton de mute/unmute microfon si un microfon cuplat la casca stanga, pentru a oferi un in-game placut si comfortabil.

{gallery}/2014/01-news/iunie/ss/sims:172:110:0:1{/gallery}

 

Stratus XL este noul controller dedicat jocurilor pentru iDevice-uri. Cei de la Steelseries s-au gandit ca dupa un an de munca la perfectionarea gamepad-urilor wireless au decis sa anunte acest model, prezentand un control sporit asupra D-pad-ului, iar pozitionarea butoanelor analoage este de asa natura incat aspectul este unul decent si aerisit.

001-SteelSeries-press stratusXL 002-SteelSeries-press stratusXL Stratus Family Tempimage

 

Perifericele vor fi lansate in toamna, avand preturile:
The Sims 4 Gaming Headset – 40€
The Sims 4 Gaming Mouse – 30€
The Sims 4 QCK Mousepad – 15€

Pretul lui Stratus XL nu a fost inca comunicat, iar lansarea lui va avea loc in cursul acestui an.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.