Din câte se pare, studio-ul polonez Techland a dus-o bine în ultimii ani, atât de bine încât deja au dezvăluit câteva detalii despre „noul proiect secret” ce va rula pe baza engine-ului Chrome 5.

Ce este acest titlu vă întrebaţi? Este un alt shooter first person după cum am presupune cu toţii? Nu chiar!

Bine…..tot din perspectiva first person vom juca, însă titlul este un RPG ce împrumută elemente din Arx Fatalis, un alt RPG first person produs de un alt studio trecut cu vederea. Mă refer la Arkane Studios, băieţii ăia care au fost responsabili pentru alt cvasi RPG (Dark Messiah of Might and Magic) şi un stealth game first person (Dishonored).

În orice caz, genul mă satisface şi sunt nerăbdător să văd produsul finit al celor de la Techland. Jocul se numeşte Hellraid şi după cum v-aţi dat seama din titlu, probabil că vom fi în pielea unui oareşcare pus să se lupte de unul singur cu forţele satanice.

Producătorul jocului, Martin Kruczkiewicz ne asigură că Hellraid va împrumuta idei din RPG-ul/Shooter first person Dead Island şi că multe alte elemente din jocuri mai vechi precum Hexen şi Heretic vor fi introduse pentru a ne satisface nevoia de bătaie împotriva drăcoveniilor fantastice.

Momentan, Techland caută un publisher pentru joc şi după spusele lor ar fi de preferat ca acel publisher să se afişeze în curând. Nu de alta, dar vor şi ei să lanseze jocul pe actuala Sfântă Treime a platformelor (X360, PS3 şi PC) pe undeva pe la sfârşitul acestui an.

Le urez multă baftă. Până atunci, poftiţi un tech demo/teaser trailer ce poate fi vizionat mai jos.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.