Din moment ce licenţa a fost aruncată din braţele lui Activision în braţele lui Bethesda datorită achiziţiei studio-ului id Software, avem un nou Wolfenstein.

Cu toţii ştim că Wolfenstein-ul lansat de către Activision şi Raven Software în 2009 a fost o oareşcare epavă datorită unui gameplay sec şi demodat. Cu toţii ştim bine că Return to Castle Wolfenstein care fusese dezvoltat de către id Software, Gray Matter Studios şi Raven Software a fost cel mai bun din întreaga serie.

Ei bine, de data aceasta, Bethesda ne graţiază cu un alt joc din legendara franciză, însă cu alt developer la cârmă. Păi cum vine asta?

Este simplu. id Software nu au mai dorit să lucreze la licenţă aşa că au pasat-o pe la alte studio-uri pentru a lucra la ea. De data aceasta, developerul Machine Games (foşti Starbreeze Studios achiziţionaţi de publisherul Zenimax prin 2010) se va ocupa de munca grea pentru a ne pune din nou în picioarele faimosului Rambo al erei Celui De-al Doilea Război Mondial, B.J Blazkowicz. Ne aşteptăm să dăm cu bocancul la funduleţ de Nazist pus pe dominare globală, dar cum vom face asta încă nu se ştie.

Trailerul de mai jos mi-a mirosit puţin a regie Tarantino, dar sper ca asta să însemne un lucru bun pentru campania single player a jocului. În orice caz, vizionaţi mai jos şi trageţi propriile concluzii. Momentan, data de lansare este plănuită pentru ultimul sfert al anului acesta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.