Activision si FromSoftware au lansat trailer-ul oficial al gameplay-ului pentru Sekiro: Shadows Die Twice inainte de lansarea sa, prezentand cele mai importante aspecte ale jocului.

Regizat de Hidetaka Miyazaki si publicat de Activision, Sekiro: Shadows Die Twice este un third-person, un joc de actiune si aventura, cu elemente RPG. Jocul single-player pune jucatorii in rolul protagonistului unui razboinic dur, a carui misiune este de a-si salva stapanul. Setati in lumea re-imaginata a Sengoku Japonia din anii 1500; o perioada brutala si sangeroasa cu conflicte de viata si de moarte, in Sekiro: Shadows Die Twice sunteti ‘’lupul cu o singura arma’’, un razboinic compromis si desfigurat, salvat de la un pas de moarte.

Jucatorii vor da nas-in-nas cu dusmani mari si puternici, vor dezlantui un arsenal de instrumente protetice mortale si abilitati puternice de ninja pentru a combina stealth-ul, traversarea verticala si lupta viscerala cap-la-cap intr-o confruntare sangeroasa.

Razbunati. Restaurati-va onoarea. Omoarati ingenios.

Caracteristici cheie ale gameplay-ului

Omorarea ingenioasa – FromSoftware ofera cele mai bune lupte in clasa in acest joc de actiune-aventura, cu ritmuri rapide, care prezinta toate mecanismele noi.

Explorarea este esentiala – jucatorii vor experimenta emotia de explorare si descoperire in Sekiro: Shadows Die Two ca niciodata pana acum. Prin explorare, jucatorii pot descoperi articole noi, pot intalni noi caractere si inamici ascunsi.

Inarmarea – Gameplay-ul Sekiro: Shadows Die Twice este centrat in jurul luptei cu sabia, imbunatatita de o varietate de atasamente de brat protetice, care suplimenteaza sau schimba modul in care un jucator lupta. Realizarea maiestriei strategice a tehnicilor si abilitatilor „Sekiro” sau a „lupului cu o singura arma”, de la unelte protetice, pana la stealth-ul si carligul de lupta nu este o opera usoara. Pentru a depasi dificultatile si a fi stapan pe situatie, jucatorii trebuie sa descopere, sa integreze si sa utilizeze o varietate de instrumente noi atunci cand se indreapta spre lupta.

Lupul cu o singura arma – jucati ca un shinobi foarte talentat in serviciul unui tanar stapan. Dupa ce a suferit o infrangere in mainile unui samurai intunecat Ashina care cauta mostenirea unica a stapanului tau, veti fi separati. Adanc in munti, intr-un templu darapanat, te-ai trezit. Trebuie sa-l readuceti pe stapanul vostru inapoi si sa va razbunati cu orice pret.

Dificultatea – Sekiro: Shadows Die Twice este un joc hardcore demn de numele FromSoftware. Miyazaki a proiectat Sekiro: Shadows Die Twice in acest fel! Fanii FromSoftware vor avea parte de un gameplay provocator, dar distractiv si plin de satisfactii. Calitatea de lupta, nivelul de provocare si dusmanii si bossi creativi sunt ceva ce poate fi gasit numai in titlul de la FromSoftware.

Lumea re-imaginata – aceasta re-imaginare a esteticii japoneze imbina o lume spulberata, dar vie, a Sengoku Japonia, la sfarsitul anilor 1500, cand varsta statelor razboinice se apropie de sfarsit. Fiti martorii unei lumi ingenuncheata prin varsare constanta de sange; o lume devastatoare in pragul distrugerii. Explorati aceste medii, imbogatite cu designul complicat de la FromSoftware si plin de secretele pe care le puteti descoperi.

Shadows Die Twice va fi disponibil in Romania incepand cu data de 22 martie 2019

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.