Razer a anuntat o noua colaborare cu Tencent Holdings Limited (“Tencent”), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii online cu valoare adaugata din China, din dorinta de a combina experienta acumulata de cele doua companii pentru a duce gamingul mobil la urmatorul nivel.

Cele doua companii isi vor uni puterile pentru a deservi cele 2,4 miliarde de jucatori activi pe platformele mobile prin imbunatatiri aduse la nivel de hardware, software si servicii.

De numele Tencent se leaga publicarea unor jocuri deosebit de populare precum PUBG Mobile si Honour of Kings (cunoscut in anumite regiuni sub denumirea de Arena of Valor).

Razer a lansat primul smartphone din lume conceput special pentru gaming in 2017, definind astfel o noua categorie de dispozitive, iar exemplul sau a fost urmat de mai multi producatori. Din postura de pionier al gamingului pe mobile, Razer isi dezvaluie acum strategia bazata pe construirea unui ecosistem in jurul gamingului mobil.

TREI ARII DE COLABORARE

Colaborarea dintre Tencent si Razer se va baza pe acesti trei piloni principali:

  1. Hardware

Tencent va colabora cu Razer pentru a optimiza jocurile mobile Tencent pentru dispozitivele Razer, inclusiv  Razer Phone si accesoriile mobile precum controllerele proiectate de Razer.

  1. Software

Intelegerea dintre cele doua companii prevede optimizarea jocurilor mobile publicate de Tencent pentru platformele mobile dezvoltate de Razer si pentru Razer Cortex, aplicatia de administrare si rulare a jocurilor mobile. Razer Cortex este o aplicatie de Android avansata care optimizeaza performantele jocurilor mobile, recomanda cele mai noi si mai avantajoase reduceri, respectiv permite organizarea eficienta a colectiei de jocuri mobile.

Ambele companii vor cerceta posibilitatile de utilizare ale tehnologiilor Razer in jocurile mobile publicate de Tencent, precum sistemul de iluminare Chroma RGB, dar si tehnologia THX Spatial Audio detinuta de THX Ltd, subsidiara Razer.

  1. Servicii

Ca parte a colaborarii, Tencent si Razer vor dezvolta noi oportunitati de monetizare in gamingul mobil prin incorporarea serviciilor Razer in produsele Tencent.

“Gamingul mobil este un domeniu care evolueaza cu un ritm incredibil, iar Razer va continua sa fie liderul acestui domeniu. Lucram cu Tencent inca din 2008 si suntem incantati sa ducem aceasta colaborare la un nou nivel, pentru a continua procesul de inovare si in acest segment,” a declarat Min-Liang Tan, co-foundatorul si CEO-ul Razer. “Puterea combinata a  Tencent si Razer va propulsa industria de gaming pe mobile la un nivel superior.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.