Sekiro: Shadows Die Twice, un joc de actiune ninja creat de dezvoltatorul FromSoftware, soseste saptamana viitoare, 22 martie. Castigatorul „Best of Gamescom” si „Cel mai bun joc de actiune” de la Gamescom 2018, Sekiro: Shadows Die Twice este urmatorul joc dezvoltat de FromSoftware, creatorii Bloodborne si Dark Souls.

In Sekiro: Shadows Die Twice, jucatorii vor da nas-in-nas cu dusmani mai puternici decat cei care traiesc intr-o lume intunecata si anormala. Ca „lupul inarmat cu o singura arma”, ei pot dezlantui un arsenal de instrumente protetice mortale si abilitati puternice de ninja, combinand stealth-ul, traversarea verticala si lupta viscerala cap-la-cap intr-o confruntare sangeroasa.

Noul trailer, proaspat aparut, prezinta o varietate de bossi, strategi de lupta si batali epice din Sekiro.

Trailer-ul de lansare al Sekiro: Shadows Die Twice ofera, de asemenea, un context pentru elementele de poveste ale jocului, in timp ce Sekiro porneste pe o cale de razbunare impotriva unui samurai care ia taiat bratul si la rapit pe stapanul sau.

Plasat la sfarsitul secolului al XVI-lea, perioada Sengoku, Japonia, jucatorii isi asuma rolul shinobi-ului mentionat mai sus, care este inarmat cu o katana si un brat protetic, acesta din urma permitand utilizarea diferitelor abilitati, instrumente si gadget-uri. De asemenea, va trebui sa distrugeti dusmanii din calea voastra si sa salvati tanarul pe care vi se ordona sa il protejati.

Dupa cum ne-a obisnuit FromSoftware, jucatorii vor muri de foarte multe ori in timp ce progreseaza prin povestea lui Sekiro: Shadows Die Twice. Directorul jocului, Hidetaka Miyazaki, a afirmat anterior ca jucatorii nu se vor putea respawna mereu in aceeasi locatie, deoarece exista o limita a numarului de cate ori un jucator poate fi reinviat prin sistemul „Kaisei”. In plus, FromSoftware a declarat ca cei care achizitioneaza jocul ar trebui sa se astepte ca abilitatile lor sa fie testate, fiind un joc ‘’mai dificil’’ decat celelalte produse de catre studio.

Spre deosebire de seria Dark Souls, Sekiro pune mai mult accent pe stealth si uciderea dusmanilor in tacere. De asemenea, echipa de dezvoltare a proiectat cateva unelte noi, cum ar fi un carlig, care va ofera posibilitatea de a va misca mai rapid, fara a face zgomot. In plus, in Sekiro: Shadows Die Twice caracterul tau va avea dialoguri cinematic cut-scenes si in timpul gameplay-ului, jucatorii vor putea pune pe pauza jocul.

Sekiro: Shadows Die Twice va fi disponibil pe 22 martie 2019 pe PlayStation 4, PC si Xbox One.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.