Ubisoft a anuntat astazi ca lucreaza la Tom Clancy’s The Division 2 in colaborare cu studioul Massive Entertainment.

Avand in vedere succesul primului joc si feedback-ul acordat de catre utilizatori, Ubisoft asculta cerintele fanilor si anunta Division 2, care este o continuare a jocului original din 2016.

„Nu a fost o decizie usoara”, a declarat creatorul jocului, Julian Gerighty, intr-un livestream, in legatura cu hotararea de a face o a doua parte.

‘’Cand am inceput sa lucram la proiectul Tom Clancy’s The Division, am stiut din prima ca lucram la ceva special asa ca am dat tot ce a fost mai bun pentru a reusi. De asemenea, fara ajutorul comunitatii noastre nu am fi reusit sa ajungem atat de departe’’, a declarant Julian Gerighty intr-un comunicat de presa.

„De asemenea, luam tot ce am invatat in ultimii doi ani si il aplicam in continuare, pentru a ne asigura ca totul merge bine”.

Singurul lucru pe care-l stim despre Division 2 este motorului grafic pe care studiourile il vor folosi, respectiv o versiune actualizata de Snowdrop, iar dezvoltarea este condusa de Entertainment Massive in colaborare cu Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai si Ubisoft Bucuresti.

De asemenea, studioul Ubisoft Sofia, din spatele magnificului Assassin’s Creed Rogue si Assassin’s Creed Origins, va da si el o mana de ajutor.

Cu privire la primul joc, Ubisoft va oferi in continuare suport pentru acesta, dovada fiind cele doua noi patch-uri introduse numite Strawberry si Parsnip. De asemenea, va fi introdus un patch pentru Xbox One X pentru a oferi suport 4K – care va aparea in aprilie.

Tom Clancy’s The Division 2 va fi prezentat la E3 2018 in luna iunie. Alte detalii cu privire la specificatiile tehnice pe care trebuie sa le aveti sau legat de data de lansare nu se stie nimic deocamdata, dar bineinteles vom afla mai multe pe parcurs.

Sursa: guru3d.com

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.