În cursul zilei de ieri, Ubisoft® au anunţat că sesiunea de testare publică pentru R.U.S.E., un RTS unic dezvoltat de către Eugen Systems, este disponibil pentru a fi descărcat, instalat şi încercat prin sistemul Steam. Având ca scop reînvigorarea genului de strategie, R.U.S.E. propune jucătorilor să-şi folosească mintea pe post de armă într-un război al percepţiilor, în care abilitatea de a induce oponenţii în eroare, este crucială pentru obţinerea victoriei.

În beta-ul public, jucătorilor li se oferă ocazia de a alege una dintre cele şase facţiuni unice disponibile în joc (SUA, Marea Britanie, Germania, USSR, Franţa, Italia) şi să-şi pună la încercare abilităţile de strateg împotriva AI-ului pe harta „Blitz”, înainte să accepte provocarea multiplayer-ului.

Cu şapte hărţi multiplayer incluse (începând cu 1 vs.1, continuând cu 4 vs.4 şi terminând cu „free for all”) jucătorii îşi vor putea testa strategiile împotriva oponenţilor, combinând până la 10 păcăleli (ruses) în cele trei moduri de multiplayer disponibile (1939, 1942, 1945).

R.U.S.E. este planificat să apară pe 3 iunie 2010 pentru Xbox 360®, PlayStation® şi pentru PC.

Mai multe informaţii despre sesiunea beta publică, despre conţinut şi condiţiile de participare veţi putea afla dacă vizitaţi pagina oficială pentru beta-ul RUSE, sau pagina Steam dedicată noului beta.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.