Ei iata, toata joaca de-a marca inregistrata nu a fost in zadar, caci Blizzard Entertainment tocmai ce si-au anuntat noul expansion pentru World of Warcraft.

Warlords of Draenor este un revamp in stilul lui Cataclysm unde intreaga planeta Outland a fost recreata sub forma planetei Draenor. 

Povestea expansion-ului se invarte in jurul fostului Warchief, Garrosh Hellscream ce scapa din inchisoare (dupa infrangerea sa in Siege of Orgrimmar) si reuseste cumva sa faca un pact cu o fiinta care are control asupra destinului si a timpului. Garrosh se intoarce inapoi in timp prin Dark Portal cand Outland inca era o planeta sanatoasa numita Draenor cand orcii de abia incepeau sa se formeze ca rasa si cultura, iar Draeneii inca aveau o civilizatie prospera.

Garrosh va manipula triburile orcilor in a nu bea din sangele demonului Mannoroth si va creea factiunea Iron Horde conform viziunii sale extreme. Este treaba jucatorilor sa il opreasca pe Garrosh.

Printre noile aditii ale expansionului numaram:

– Level cap crescut la 100

– Forturi noi neinstantate (phasing) ce pot fi construite, imbunatatite, intretinute si chiar asediate de catre jucatori

– Modele, texturi si animatii noi pentru toate rasele vechi!

– Un nou tip de NPC’s ce te vor ajuta online si offline numiti Followers

– Posibilitatea de a iti promova DOAR UN SINGUR personaj de la level 1 – 90 instantaneu

– Outland refacut complet sub forma unei planete diferite numite Draenor

– Raiduri, dungeon-uri noi si o dificultate noua numita Mythical ce se doreste a fi o adevarata provocare pentru raiderii hardcore

– Lumea noua va fi mai deschisa si multe dintre questuri/evenimente vor fi similare cu cele din Timeless Isle.

– PvP-ul va primi un mod nou numit Trial of the Gladiator unde toate luptele vor fi intre jucatori de acelasi skill level, gear similar si nu in ultimul rand, nu se pot folosi iteme din PvE. 

Noul expansion pentru World of Warcraft nu pare a fi o mare inovatie, ci mai degraba o serie de petice pentru a isi justifica existenta, insa eu sunt un fraier pentru franciza Warcraft, asa ca aceasta directie buna care nu duce spre ursi panda este una binevenita. 

Momentan nu exista o data de lansare, insa Blizzard Entertainment ne asigura ca anul viitor vom sti exact cand vom putea vizita din nou Outland-ul „vechi”. Pana atunci va invitam sa vizionati trailerul de debu si un clip unde puteti vedea cateva din modelele noi si animatiile noi pentru rasele vechit:

 

http://www.youtube.com/watch?v=OYueIdI_2L0

http://www.youtube.com/watch?v=ZseZitKETqM

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.