Square Enix si Io Interactiv au declarat oficial ca urmatorul Hitman va fi un joc episodic, episoadele fiind lansate lunar. Daca aceasta este o idee buna, vom trai si vom vedea si vom scrie.

 
Pentru cei carora le place Hitman, avem vesti proaste/bune.

O veste buna este ca jocul va fi lansat in 11 Martie.

O veste proasta/buna este ca jocul va fi episodic. Inca nu m-am decis daca este buna sau proasta, pentru ca anuntul are cate un pic din fiecare.

In primul rand, le va da oportunitatea sa lucreze la fiecare episod mai mult si sa analizeze feedback-ul pe care il primesc, pentru a face un joc cu adevarat bun, in loc sa lanseze totul in Martie, sau sa-l decaleze cateva luni si tot sa nu fie jucabil/bun.

In al doilea rand, pare o metoda de publicare destul de lenesa si ei pot profita de pe acest model. Zic asta pentru ca cei care il cumpara in diferite feluri. Ori astepti pana in toamna si dai $60.00 pe versiunea fizica a jocului/ $140.00 pe collector’s edition (care are o copie digitala a jocului, o figurina Agent 47 de 25cm, o carte cu arta din joc si o cravata cu pin exact ca si Agent 47). Poti, desigur, sa dai $15.00 pe primul episod, si cate $10.00 pe fiecare episod. Sau poti da $50.00 pe tot, versiune digitala, si primesti episoadele in momentul in care sunt valabile. Intelegeti acuma incotro bat?

Dar din nou, vom trai si vom vedea. Sa speram doar ca nu v-or fi probleme prea mari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.