Intr-o postare pe blog-ul oficial, Campo Santo a spus ca de acum face parte din Valve. Urmatorul joc al acestora, In The Valley of the Gods, va fi lansat ca un joc al companiei Valve. Aceasta decizie a fost luat in urma unei serii de controverse, cum reiese din postarea de pe blog. Echipa Campo Santo va putea sa lucreze la orice joc doresc, dar sub titulatura Valve.

Cine stie, poate acesta este re-inceputul lui Valve de a face jocuri ? In plus, CEO-ul Valve, Gabe Newell spune ca este prezent in realizarea si livrarea jocurilor. Jocul Artifact, asemanator cu Hearthstone de la Blizzard, este in dezvoltare. Creatorul Magic the Gathering, Richard Garfield, ajuta la producerea jocului, iar Gabe a spus ca acesta este unul din jocurile care urmeaza sa vina din partea noastra.

Mentionand mai devreme jocul In the Valley of the Gods, al Campo Santo, povestea se desfasoara in felul urmator. Vei explora o vale din desertul Egiptean, dezgropand bogatii in goana cautarii, ceea ce iti va aduce faima sau moarte, ingropat de viu in nisip.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca, urmatoarele jocuri de la Campo Santo nu vor veni doar pe PC, ci vor fi create pentru toate platformele.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.