Editorul de software Take-Two a vandut peste nouazeci de milioane de exemplare ale jocului Grand Theft Auto V in 2013 de la lansarea lui. Jocul a iesit o vreme din tendintele oamenilor, aparand noi jocuri interesante, insa vanzarile pentru jocul celor de la Rockstar Games nu a incetinit. La patru ani dupa lansarea initiala a jocului, Grand Theft Auto V continua sa inregistreze numere de vanzari extrem de bune si de mari.

Intr-o serie de Tweets, analistul industriei Daniel Ahmad a confirmat faptul ca Take-Two Interactive a vandut 90 milioane de exemplare ale jocului Grand Theft Auto V in prezent pe toate cele cinci platforme. Din cele 90 de milioane, 15 milioane de unitati au fost vandute numai in 2017.

In decembrie 2017, GTA Online a stabilit un nou record de jucatori. Mai multi oameni au jucat GTA Online pe tot parcursul unei luni mai mult ca niciodata in istoria jocului, a spus Take-Two. Jocul are succes de durata, a spus Take-Two, datorita in mare parte angajamentului Rockstar de a lansa in mod regulat continut nou si implicit, cum ar fi Heistul Doomsday si continutul tematic, cum a fost de Halloween si de Craciun.

Astept sa vad cu ce jocuri ne va incanta Rockstar in continuare si sper ca pe viitor sa-si faca curajul sa inceapa sa lucreze la GTA VI, care cred eu ca va atrage mai multe vanzari.

sursa: guru3d.com

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.