Pentru oamenii care n-au stat sa-si bata capul cu anagrame si mesajele ascunse de pe site-ul http://www.adventfuture.org/ , 2K s-au hotarat sa faca si ei lucrurile ca niste oameni normali si au spus ca lucreaza la XCOM 2, cu tot cu site si cu trailer.

Inainte sa va impacientati (ca mine), jocul n-o sa fie nici sub apa, nici in spatiu. Actiunea se desfasoara la 20 de ani dupa evenimentele din XCOM, plecand de la premisa ca extraterestrii au castigat pana la urma si au stabilit un regim distopic pe pamant, unde oamenii sunt cetateni de mana a doua.

In cadrul asta, rolurile sunt inversate si echipa XCOM reprezinta forta invadatoare, care trebuie sa destabilizeze noul regim, sa se fereasca de fortele acestuia si sa adune sprijin din partea populatiei. Pentru asta, producatorii spun ca ne vom putea folosi de mediul inconjurator pentru a crea ambuscade, vom putea jefui cadavrele inamicilor si vom putea cara membri lesinati ai echipei pana la zona de extragere. De asemenea, o sa avem la dispozitie o baza mobila, numita The Avenger, facuta dintr-o nava extraterestra de aprovizionare.

Jocul va fi lansat in noiembrie 2015, pentru Windows, OS X si Linux.

  

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.