Xtrfy este un brand suedez semi cunoscut ce asambleaza si vinde periferice si care pana acum ceva vreme erau asociati cu Ninjas in Pijamas.

Au trecut scandalurile si au ramas doar perifericele.

M4 si M42 de la Xtrfy sunt doi soareci extrem de buni, dar cu fir. Mz1 lansat recent impreuna cu marele designer de mouse-uri de gaming Zy. Sunt ironic pentru ca e doar un jucator de Quake care poate sa ofere niste consultanta. Nu designer. Dar trecem mai departe si va anuntam ce am primit si noi in mail sub forma de comunicat de presa.

Xtrfy anunta modelul M4 wireless. E cam la fel ca un M4, dar wireless, dar cu cocoasa interschimbabila ca la M42. Nici astia nu sunt decisi asupra numelui. Mai bine relanseaza M4 cu cocoasa interschimbabila decat sa il lase singurul asa simplu.

Asadar, acest M4 nu mai vine echipat cu acel PMW3389 ce pe vremuri avea lag dar care intre timp a fost reparat. Vine cu PAW3370. Singurul senzor capabil sa se apropie de Hero de la Logitech in materie de autonomie si performanta. Normal ca il vor folosi toti asamblatorii de mouse-uri de gaming. Si ca o sa para ca ne invadeaza acest senzor. La fel cum a facut-o si PMW3389.

Greutatea lui M4 wireless este de 71 grame si autonomia de pana la 75 ore.

Are si iluminare RGB, dar este acolo strict ca sa o poti dezactiva tu singur.

Mai jos aveti un clip de prezentare al noului mouse.

Xtrfy goes WIRELESS! Introducing M4 Wireless Ultra-light Gaming Mouse

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.