Logitech nu numai că este cel mai important producător de periferice de gaming, dar este şi unul dintre parteneri noştri cei mai vechi. Dacă nu ar fi fost acest mare producător de periferice nu am fi avut în ziua de astăzi legende precum MX 518 sau G5.

logitech-g400-bn

Pentru a sărbători o colaborare fructoasă între ai voştri WASD şi Logitech, vă oferim ocazia să câştigaţi unul dintre cei mai buni mauşi de pe planetă, Logitech G400.

Cu toţii ştim ce poate să facă G400 pentru că aţi citit un review pe măsură la noi. Iar dacă nu l-aţi citit vă recomand să o faceţi chiar acum căci tema concursului are legătură chiar cu G400. Link către articol aveţi aici.

logitech-g400.32894737Ceea ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu mai jos în care să ne spuneţi ce modificare aţi vrea voi să îi aduceţi lui G400 astfel încât utilizarea lui să nu fie doar excelentă, ci orgasmică:).

Data limită până la care vă puteţi înscrie este 15 decembrie 2012 ora 23:59.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi publică pe site-ul random.org şi va fi anunţat în cadrul acestui articol.

Clonele, precum şi cei ce copiază răspunsurile de la alţi participanţi vor fi excluşi fără avertisment.

 

logitechlogo

 

Update 19 decembrie 2012

Mouse-ul a fost câştigat de către Filip Maria. Pentru extragere am folosit adresele de e-mail pe care le-aţi înscris atunci când aţi lăsat comentariu. Pentru a vă proteja adresele de e-mail extragerea pe random.org nu a fost una publică, ci accesibilă pentru fiecare participant. Pentru a vedea dacă aţi fost în listă intraţi pe link-ul următor şi folosiţi aceeaşi adresa de e-mail pe care aţi folosit-o pentru a lăsa comentariu.

http://www.random.org/draws/details/?draw=13009

 

Lasă un răspuns