Kingston este de departe cel mai important producător de memorii şi pe lângă asta un partener foarte important al nostru. De-a lungu vremii au venit cu foarte multe inovaţii şi chiar şi cu produse pentru gameri.

kingston-hyperx-win

Dacă voi credeţi că între stocare şi gaming nu există nicio legătură vă înşelaţi amarnic căci de încarcarea rapidă a jocurilor voastre şi de scăpatul de loading screen-uri nu se ocupă nimeni altcineva mai bine decât un SSD HyperX 3K al cărui raport preţ/performanţă este excelent.

Concursul pe care îl realizăm împreună cu Kingston se adresează celor ce doresc o performanţă cât mai mare mai ales pentru aplicaţiile şi jocurile ce le mănâncă nervii când se încarcă.

hyperx-3k-04Pentru a participa la acest concurs trebuie să aveţi cont de Facebook.

Concursul se desfăşoară între 20 noiembrie 2012 şi 15 decembrie 2012 ora 23:59.

Tema concursului este cât se poate de simplă: arată-ne cum îţi merge soluţia de stocare. Fie că este vorba de HDD sau SSD, tot ce trebuie să faci este să rulezi unul dintre benchmark-urile pe care le-am rulat noi în review-ul SSD HyperX 3K de 120 GB şi să urci un screenshot pe pagina noastră de Facebook pe care o găseşti aici.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi folosind o extragere publică pe random.org şi va fi anunţat în cadrul acestui articol.

 

 

New HyperX Logo white background

 

Update 26 decembrie 2012

Câştigătorul SSD-ul HyperX 3K de 90 GB este Zainea Marian Florin

Link către extragerea publică: http://www.random.org/draws/details/?draw=13117

 

Leave a Reply

Lasă un răspuns