Iti plac castile HyperX Cloud Pro si esti foarte bun la Counter Strike: Global Offensive? Inseamna ca ai sanse sa le si castigi! Intre 27.01.2015 si 31.01.2015,  HyperX si WASD organizeaza un super concurs de 1vs1 la CS:GO.

Cine reuseste sa ma bata la CS:GO, 1vs1, pe aim_map in cel mai crunt mod posibil castiga o pereche de casti HyperX Cloud Pro si un bundle HyperX Skyn. Evident, in total sunt 5 perechi de casti HyperX Cloud Pro si 5x bundle-uri HyperX Skyn.

Asadar, 5 zile de concurs, 5 castigatori.

Ca sa joci cu mine este simplu, trebuie sa intrii pe stream-ul nostru si sa fii atent la ce zic, acolo o sa anunt un cuvant cheie pe care tu va trebui sa il scrii pe chat, daca esti norocos vei avea ocazia sa joci vs mine. In cazul in care vei reusi sa ma bati sa zicem cu scorul de 20-1 si eu nu am reusit sa bat pe nimeni cu scorul de 20-2 atunci in cel mai scurt timp vei primi acasa un super Bundle – HyperX Cloud Pro si HyperX Skyn. In cazul in care nimeni nu a reusit sa ma bata in ziua respectiva cel care mi-a luat cele mai multe runde castiga premiul din ziua respectiva.

In fiecare zi o sa fac stream cate doua ore, de la 20:00. Astazi, 27 ianuarie, incepem la ora 22:00.

Ne vedem pe stream.

Watch live video from WASDro on www.twitch.tv

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.