PC Garage aniverseaza pe 6 Octombrie 2014 9 ani de existenta. Cu aceasta ocazie te provoaca sa povestesti pe scurt cum ai evoluat si tu in ultimii 9 ani, personal sau profesional. Comentariul cel mai interesant, haios etc. va fi recompensat cu o super placa video MSI GeForce GTX 770 TwinFrozr IV.

logo msiEu unul am evoluat intr-o directie la care chiar nu ma asteptam. Prin 2005 mi-am inceput activitatea la PC Magazine Romania. Totusi, abia prin octombrie am ajuns sa ma ocup doar de partea de hardware a revistei. As putea spune ca acea decizie, luata fara sa stau prea mult pe ganduri mi-a pavat drumul dezvoltarii mele profesionale. Desi eram student la Geologie si Geofizica in acea perioada, dragostea mea pentru IT&C a prevalat. Ulterior, cand revista a incetat sa mai respire, mi-am dezvoltat si spiritul antreprenorial pornind unicul si inegalabilul proiect WASD. De acolo au urmat dezvoltari in paralel pe mai multe directii si habar nu am unde voi ajunge. La fel ca PC Garage, nu pot sa sper decat ca viitorul meu va fi mai bun.

Provocarea pentru voi consta in a raspunde la intrebarea: „Tu cum ai crescut in ultimii 9 ani?”

Puteti raspunde la aceasta intrebare lasand un comentariu in josul paginii din cadrul acestui articol.

Nu uitati sa va inscrieti cu o adresa de e-mail valida si dupa afisarea numelui castigatorului sa va verificati casuta de e-mail.

Va puteti inscrie incepand de astazi, 2 octombrie pana in data de 7 octombrie 2014 ora 18:00. Castigatorul va fi afisat in cadrul acestui articol precum si pe pagina noastra de Facebook miercuri 8 octombrie la ora 12:00.

Premiul este o super placa video MSI GeForce GTX 770 TwinFrozr IV si este oferita de MSI si PC Garage. Castigatorul va fi ales de catre un juriu format dintr-un membru WASD si unul din echipa PC Garage.

n770gaming

infografic9ani

Nu uitati sa vizitati PC Garage pe 6 Octombrie pentru reduceri la mii de produse.

 

Update 08-10-2014

Si am terminat de citit toate comentariile. Unele au rapit cateva zambete si altele n-au provocat nicio reactie. Totusi, dintre toate comentariile valide scrise de voi unul a reusit sa starneasca si niste rasete. Este de departe cea mai buna integrare a glumei cu sageata si in acelasi timp si cel mai amuzant si interesant comentariu. Sa il felicitam pe userul Ktistai pentru ca tocmai s-a ales cu o super placa video MSI GeForce GTX 770 TwinFrozr IV.

Comentariul lui il gasiti aici.

Daca in decursul a 15 zile incepand cu data publicarii castigatorului nu raspunde la e-mail, premiul va merge catre mesajul plasat pe pozitia 2 in topul preferintelor noastre si PC Garage.

Leave a Reply

One thought on “Tu cum ai crescut in ultimii 9 ani? – Castiga o super placa video!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.