SteelSeries a anuntat ieri aparitia generatiei a treia de Siberia, de data asta vine in ceva mai multe variante, pentru toate buzunarele. Sunt sigur ca jucatorii de Counter-Strike asteptau cu drag acest anunt, dat fiind ca 60-70% din jucatori folosesc SteelSeries Siberia.

 Datorita faptului ca denumirea de Siberia este mai cunoscuta decat ,,de_dust2″ in randul jucatorilor de CS nu am niciun dubiu ca multi jucatori de CS vor trece pe varianta noua de SteelSeries Siberia. De data asta jucatorii isi pot viitoarele casti din cele trei noi variante produse de Steelseries:

  • SteelSeries Siberia v3 – 99,99
  • SteelSeries Siberia v3 Prism – 139,99
  • Siberia Elite Prism – 199,99
  • Siberia RAW Prism – 59,99

    {gallery}/2014/01-news/octombrie/galeriess:160:110:0:1{/gallery}

Dupa cum spuneam inca de la inceput preturile sunt pentru toate buzunarele dupa cum observati mai sus. De asemenea design-ul castilor este unul dintre cele mai reusite din ultima perioada, cel putin din punctul meu de vedere.

Toate cele 4 versiuni de casti sunt ultra confortabile si au microfon retractabil pentru a putea fi folosite si pe strada (nu ma intelegeti gresit si cele cu microfon pot fi folosite pe strada, insa cred ca toata lumea prefera ca microfonul sa fie ,,ascuns”).

Noutatea adusa de SteelSeries este noul model Siberia RAW Prism, ultima din lista de preturi aflata de 59,99, probabil cele mai ,,frumoase” casti dintre cele 4 prezentate mai sus, un design nou, fresh totodata si foarte confortabile. Probabil acestea vor fi castile alese de multi dintre jucatorii de CS.

Pe de alta parte, castile Siberia Elite Prism nu au renuntat la tehnologiile Dolby Headphone si Dolby Pro Logic IIx pentru o experienta virtuala 7.1 surround soundscape si lumini customizabile, precum si compatibilitatea castilor cu PC, Mac, PS4 si telefoanele mobile/mp3/mp4 players.

003-SteelSeries siberialine 1000x575Castile SteelSeries Siberia v3 Prism pot fi personalizate foarte usor deoarece au profile nelimitate care pot fi salvate si accesate de oriunde via SteelSeries CloudSync, microfonul cu noise supression si ColorShift (customizare a culorilor) care poate fi setat de utilizator sau schimbat automat de sunetele din joc.

Asadar, asteptam cu nerabdare noile casti de la SteelSeries sa vedem si noi cum sunt.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.