Temperatura si consum

Parametri impliciti

AMD Radeon VII review | WASD

Asa cum am mai zis si in introducere, acel Junction se refera la cel mai cald punct al GPU-ului. Si studiand comportamentul lui Radeon VII am ajuns la concluzia ca si Nvidia tin cont de un astfel de parametru, dar nu il fac public. Exact la fel cum era si in cazul Vega. Chiar AMD au spus ca au folosit si pe Vega o retea similara de senzori si un model de raportare similar. Deci e clar ca au tinut cont de punctul cu temperatura maxima avand in vedere ca driver-ul si GPU-ul se blocau incercand sa il overclockezi fara ca acesta sa ajunga la vreo temperatura mare.

 

Ventilatoare la turatie maxima

AMD Radeon VII review | WASD

Castigul in grade Celsius este destul de mare per total. Pentru Junction, insa, nu este chiar asa mare. Si de fapt veti vedea in pagina urmatoare ca scaderea mediei temperaturii nu iti va aduce headroom pentru overclocking.

 

Pages ( 4 of 10 ): « Previous123 4 56 ... 10Next »

Leave a Reply

9 thoughts on “AMD Radeon VII review

 1. Arata bine! Dar … din cauza pretului… nu as putea recomanda placa asta video nimanui aproape ci doar si doar celor ce au nevoie de aplicatii profi si expensive.

  De gaming… It’s an „eh”.

  De performanta e un „ok”.

  De feature set e un no.

  Acest Mi50 replica e welcomed dar GDDR6 ar fi fost alegerea mai buna pentru pretul grosolan.

 2. Eu nu inteleg de ce la o placa video high end, cum este Radeon VII, testele nu se fac cu AA.
  In momentul in care testezi un varf de gama, trebuie sa-l pui in cele mai grele conditii. Nu cred ca cineva da 3-4000 lei pe o placa video ca sa nu joace cu detaliile la nivel maxim. Nu vad relevanta unui 130 FPS cu NOAA.

  In rest, ok review-ul, este primul de la voi pe care-l citesc.

  1. au relevanta pentru cei cu monitoare cu refresh mare…144-240hz. Nu mai testez cu antialiasing pentru ca singurul numitor comun este msaa. si acesta este cel mai prost tip de antialiasing existent pe care nu il va folosi nimeni

 3. Normal mi s-ar parea sa fie teste fara AA si cu nivelul maxim de AA pe care il permite fiecare joc. Scopul review-ului este si sa imi arate in mod obiectiv cum se comporta placa comparativ cu concurenta. Asa ca mi se pare relevant cum se comporta fata de 2080 si in teste cu AA. Voi dati Radeon VII mai buna in 1440p si 4k. Da e, mai buna, fara AA. Din cate am vazut prin alte review-uri, situatia se schimba la activarea acelor filttari, Radeonul se duce in spatele lui RTX 2080. Nu incerc sa critic cu rautate review-urile, doar sa incerc sa va conving sa rulati pe detalii maxime plus filtrari, pentru a putea oferi cititorilor concluzii complete si obiective.

  1. ti-am mai spus. singurul numitor comun in materie de antialiasing este msaa, care este obsolete. fiecare dintre producatori are cate o metoda de antialiasing proprietara si nu poti sa compari mere cu pere. asa, ca fapt divers, daca aplici 8xmsaa pe fhd ai rezultatele de qhd fara aa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.