Overclocking

Sau mai bine zis incercarea de a face overclocking. Pentru ca nu am reusit in niciun fel sa gasesc o combinatie intre frecventa si voltaj care sa ofere stabilitate. Exclusiv de fiecare data intra in throttle. Asadar, poate doar racit cu azot sa mearga overclock-at acest GPU. Pentru ca ma indoiesc ca o racire cu lichid va putea prelua 100 si ceva grade celsius printr-un punct foarte mic (amintiti-va ca e vorba de temperatura celui mai cald punct de pe GPU intr-o retea de 64 de senzori).

AMD Radeon VII review | WASD

Desi punctul maxim este undeva peste limita, nu va ganditi ca a incercat vreodata sa ajunga acolo. Este screenshot-ul cu una dintre incercarile de a combina voltajul cu o anume frecventa.

Desi min si max pot fi apropiate la maxim astfel incat plaja de variatie sa fie de 2 MHz, nu va asteptati sa functioneze. Frecventa se va schimba singura in cat are „chef”.

 

Pages ( 5 of 10 ): « Previous1 ... 34 5 67 ... 10Next »

Similar Articles

9 thoughts on “AMD Radeon VII review

 1. Arata bine! Dar … din cauza pretului… nu as putea recomanda placa asta video nimanui aproape ci doar si doar celor ce au nevoie de aplicatii profi si expensive.

  De gaming… It’s an „eh”.

  De performanta e un „ok”.

  De feature set e un no.

  Acest Mi50 replica e welcomed dar GDDR6 ar fi fost alegerea mai buna pentru pretul grosolan.

 2. Eu nu inteleg de ce la o placa video high end, cum este Radeon VII, testele nu se fac cu AA.
  In momentul in care testezi un varf de gama, trebuie sa-l pui in cele mai grele conditii. Nu cred ca cineva da 3-4000 lei pe o placa video ca sa nu joace cu detaliile la nivel maxim. Nu vad relevanta unui 130 FPS cu NOAA.

  In rest, ok review-ul, este primul de la voi pe care-l citesc.

  1. au relevanta pentru cei cu monitoare cu refresh mare…144-240hz. Nu mai testez cu antialiasing pentru ca singurul numitor comun este msaa. si acesta este cel mai prost tip de antialiasing existent pe care nu il va folosi nimeni

 3. Normal mi s-ar parea sa fie teste fara AA si cu nivelul maxim de AA pe care il permite fiecare joc. Scopul review-ului este si sa imi arate in mod obiectiv cum se comporta placa comparativ cu concurenta. Asa ca mi se pare relevant cum se comporta fata de 2080 si in teste cu AA. Voi dati Radeon VII mai buna in 1440p si 4k. Da e, mai buna, fara AA. Din cate am vazut prin alte review-uri, situatia se schimba la activarea acelor filttari, Radeonul se duce in spatele lui RTX 2080. Nu incerc sa critic cu rautate review-urile, doar sa incerc sa va conving sa rulati pe detalii maxime plus filtrari, pentru a putea oferi cititorilor concluzii complete si obiective.

  1. ti-am mai spus. singurul numitor comun in materie de antialiasing este msaa, care este obsolete. fiecare dintre producatori are cate o metoda de antialiasing proprietara si nu poti sa compari mere cu pere. asa, ca fapt divers, daca aplici 8xmsaa pe fhd ai rezultatele de qhd fara aa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.