A trecut ceva vreme de când ne-am mai uitat cu admiraţie la o placă video. ARES nu a impresionat doar prin dimensiune, greutate sau performanţă în jocuri, ci şi prin temperaturile foarte bune la care funcţiona.

Am putea spune că ASUS acordă un fel de atenţie specială segmentului ăstuia de piaţă…al plăcilor video. Pentru că dacă ne uităm în urmă observăm că tot aduc îmbunătăţiri pe ici pe colo şi produsele lor ies cu ceva în evidenţă.

Chiar şi modelele de referinţă se evidenţiază; prin Voltage Tweak care în definitiv nu reprezintă o mare inovaţie, dar e ceva în plus.

Cele două plăci video despre care vom discuta în episodul de astăzi fac parte din categoria „holly sh#+” pentru ca au nişte dimensiuni de rămâi cu gura căscată atunci când le vezi pentru prima oară.

Şi ARES e o placă video care te împiedică să foloseşti al 3-lea slot PCIe, însă acest lucru se întâmplă pentru că o margine a radiatorului acoperă puţin din orificiul slot-ului.

În cazul celor două plăci video pe care le vom analiza avem o acoperire totală a celui de al 3-lea slot, adică astupă şi slot-ul în sine, dar şi spaţiul de pe spatele carcasei.

 

 

Poate că nu vă spune nimic poza de deasupra, dar veţi fi uimiţi de ceea ce veţi vedea în paginile cu galeriile foto. Vă întrebaţi care este adevărata utilitate a unei asemenea monstruozităţi? Ei… logic că au fost făcute să ruleze ca nişte rock-star-uri drogate: chill şi în linişte.

Hai să discutăm un pic despre arhitectura pentru că am impresia că trebuia să fi făcut asta de prin luna decembrie de când a apărut seria 6900. De asemenea, vom discuta şi câteva detalii ale noii răcire inventate de ASUS.

Pages ( 1 of 12 ): 1 23 ... 12Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.