Belkin a prezentat pe 9 februarie o nouă abordare a reţelisticii domestice cu gama de routere Surf, Share and Play, concepute să uşureze clienţilor conectarea la internet, conectarea tuturor dispozitivelor şi crearea unor experienţe noi şi interesante cu ajutorul unei game de aplicaţii inteligente.

Noua iniţiativă a fost dezvoltată pentru a dărâma barierele care împiedică oamenii să profite de tehnologia wireless. Routerele Surf, Share sau Play elimină confuzia creată în jur, venind în întâmpinarea dorinţelor utilizatorilor de rutere, categorisind gama în funcţie de scopul în care vor fi utilizate şi nu conform unor specificaţii tehnice formulate într-un jargon pe care majoritatea oamenilor nu-l înţelege.

„Este pentru prima dată când reţelistica de acasă devine atât de simplă” a declarat Gary Tubb, director administrativ Belkin UK. „Pe măsură ce conţinutul multimedia creşte în permanenţă, utilizatorii caută experienţe noi şi interesante pe care să le obţină cu fotografiile, muzica şi clipurile lor video. Belkin a adus laolaltă o experienţă simplificată pentru utilizator cu rutere suficient de puternice şi inteligente să asigure experienţe excelente de reţelistică, adăugând aplicaţii uşor de utilizat. Acum, chiar şi cel mai puţin experimentat utilizator de reţea poate obţine mai mult din conţinutul său digital.”

Deservind atât persoanele care navighează pentru prima dată cât şi utilizatorilor mai experimentaţi care îşi doresc un router mai inteligent cu cele mai bune caracteristici, gama cuprinde cinci modele. Fiecare router este precablat şi beneficiază de un proces de configurare simplu, eliminând mai mult de jumătate din paşii parcurşi în mod normal la instalare. El este dotat cu aplicaţii destinate setărilor automate de securitate şi autodepanare. Această ultimă aplicaţie detectează şi rezolvă automat problemele de reţea şi rulează în mod regulat scanări de întreţinere.

Principalele aplicaţii şi caracteristici ale gamei Surf, Share, Play şi Play Max includ:

• Pornire uşoară – toate ruterele sunt livrate precablate, eliminând mare parte a confuziei dintr-un proces normal de instalare, fără să fie nevoie de conectarea lor la computer pentru a le configura.
• Securitate preconfigurată – securitate instantanee a reţelei după scoaterea din ambalaj.
• Self Healing – detectează şi rezolvă automat problemele de reţea şi rulează în mod regulat scanări de întreţinere.
• Memory Safe – efectuează automat o salvare de siguranţă a fotografiilor preţioase şi a fişierelor importante pe hard discul extern.
• Print Genie – imprimă în mod wireless de pe orice computer aflat în reţea, de oriunde din locuinţă. Funcţionează cu orice imprimantă USB multifuncţională şi, spre deosebire de un server de imprimare, vă permite să utilizaţi şi funcţia de scanare.
• Music Mover – redă fişiere MP3 din colecţia muzicală pe sistemul home stereo, în mod wireless. Conectaţi la ruter hard discul extern pe care vă stocaţi muzica – şi transmiteţi muzica de pe computer pe sistemul stereo prin intermediul unor dispozitive ca Xbox 360® şi PlayStation® 3.
• Music Labeller – identifică şi etichetează automat melodiile cu titlul, artistul şi genul corespunzător.
• Daily DJ – sugerează zilnic liste de redare personalizate din colecţia de muzică, în funcţie de dispoziţia dumneavoastră.
• Torrent Genie – descarcă fişiere media de mari dimensiuni, cum ar fi filme, muzică şi jocuri când computerul este oprit.
• Bit Boost™ – prioritizează traficul în reţea pentru conţinutul video, jocuri şi VoIP, permiţându-vă să selectaţi cu uşurinţă cele mai importante fluxuri de date pentru un trafic de reţea fără întreruperi.

 

Pentru informaţii suplimentare despre produse, vizitaţi: www.surfshareplay.com

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.