Pentru a nu pierde foarte mult timp, vom începe cu analizatul specificaţiilor.

 

 

Din ceea ce vedem deasupra ne aducem aminte, evident dacă ne era cunoscut, faptul că vine cu frecvenţa GPU-ului crescută faţă de un Radeon 5870 standard. sau a modelului 5870 Matrix. Avem o creştere destul de mare dar în acelaşi timp normală pentru preţul plăcii. Mai observăm şi că vine echipată cu 2GB de memorie, o capacitate nu foarte des întâlnită la plăcile video echipate cu acest GPU.

 

Puteţi remarca de la capitolul conectivitate că poate fi folosită şi pentru setup-uri Eyefinity. Chiar dacă nativ oferă un DVI, un HDMI şi un DisplayPort, adaptoarele oferă ca rezultat două ieşiri DVI şi una DisplayPort (exact ceea ce avem nevoie pentru aşa o configuraţie multi-display)

 

Înainte de a merge mai departe, reţineţi că acele power cable din tabel nu sunt cabluri normale ci adaptoare de la 4 conectori de 6 pini pentru plăci video la 2 conectori de 8 pini. Da, placa necesită alte alimentari şi nu pentru că ar consuma „out of the box” exagerat de mult, ci pentru a oferi overclock-erilor ceea ce au nevoie atunci când îşi pun pasiunea în mişcare.

 

Pentru a face cât mai spicy această placă video, Asus a adăugat la un loc mai multe lucruri printre care se numără Super Hybrid Engine-ul lor şi un condensator multi layer.

 

 

Asus Super Hybrid Engine face ca această placă video să se potrivească şi utilizatorilor ce nu doresc să înveţe cum să crească frecvenţele sau să tweak-uiască latenţele memoriilor. Asus pretinde că Super Hybrid Engine este capabil să crească performanţai cu 19%, ceea ce reprezintă un boost arhisuficient având în vedere că nu trebuie să clintim un deget pentru a beneficia de acesta.

Ce face aceea piesă pe care scrie FPCAP? Oferă o stabilitate sporită şi o durată de viaţă îndelungată întrucât condensatorii polimerici sunt cunoscuţi pentru caracteristicile lor anti-îmbătrânire. Pe lângă asta, plasticul din care sunt construiţi au un coeficient de expansiune termică foarte bun şi nu vor începe să se umfle şi eventual să crape. Acest tip de condensatori nu numai că sunt mai ieftini de produs, dar au şi ESR (equivalent series resistance sau cuantificarea rezistenţei totale) extrem de redus datorită materialului din care sunt construiţi.

 

 

Nu face ca Windows-ul să pornească în Safe Mode, ci doar face ca sistemul să nu se blocheze în momentul în care teoretic ar trebui aplicat un profil cu setari agresive ce a fost salvat. Acest buton magic ne ajută autnci când dorim să evităm nesuferitul Safe Mode al Windows-ului.

Să presupunem că tweak-uim latenţele memoriei plăcii video (unul dintre cele mai delicate aspecte ale îmbunătăţirii performanţei plăcii video). Dacă le alegem prost vom avea surpriza ca sistemul să se blocheze. Dacă la plăcile video normale se întâmplă aşa ceva, procedeul de reînviere al plăcii video este ceva mai complicat, de aceea majoritatea utilizatorilor evită să seteze latenţele memoriei plăcii video. La Matrix 5870 recovery-ul este pur şi simplu banal, trebuie doar să stingem PC-ul şi să apăsăm acel buton de pe bracket şi pornim PC-ul înapoi.

Asta nu e tot, dar am decis să dedicăm o întreagă pagină pentru iTracker2, o suită software ce echivalează cu absolut tot ceea oferă Rivatuner, afterburner, RBE şi ce alte software-uri sunt necesare pentru a umbla în setările indisponibile în driver.

 

Pages ( 2 of 14 ): « Previous1 2 34 ... 14Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.