Vă puteţi aduce aminte când a fost lansată platforma de la Intel cu socket LGA1366? Greu de adus aminte, ştiu, însă cu puţină concentrare vă veţi putea aduce aminte că aceasta a luat viaţă la finele anului 2008. Partea cea mai interesantă este că deşi a trecut o eternitate de atunci iar chipsetul deşi este acelaşi continuă să motorizeze plăci de bază care ne pun pauză gândirii datorită complexităţii construcţiei lor.

În principal, majoritatea plăcilor de bază cu X58 lansate anul acesta au venit echipate cu SATA 6Gb/s şi USB 3, excepţie făcând câteva modele care ies în evidenţă prin alte caracteristici şi în această categorie putem să includem şi Rampage III Extreme care face parte din seria ROG şi vine echipată cu absolut orice caracteristică a stat la dispoziţia inginerilor ASUS. Faptul că producătorii au scos plăci de bază ce au în plus faţă de versiunile anterioare doar USB şi SATA sub noul standard se datorează strict deciziei Intel de a nu lansa un chipset nou pentru o arhitectură lansată deja de ceva vreme.

Ce reprezintă Rampage III Extreme pentru ASUS? De departe apogeul în materie de înglobare a unui număr de tehnologii într-o singură placă de bază. Ca de obicei, versiunile Extreme din seria ROG au un task foarte important, de a lăsa utilizatorii cu gura căscată. Culmea e ca R3E a reuşit foarte repede.

 

 

Pages ( 1 of 4 ): 1 234Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.