Overclocking

La capitolul overclocking a fost nevoie sa segmentez putin deoarece frecventa pe care o poate atinge GPU-ul in conditii de stabilitate este influentata direct de cea la care sunt tactate memoriile. Cu cat se pune mai multa presiune pe controller-ele de memorie, cu atat stabilitatea este intalnita la o frecventa mai mica.

Bineinteles, in toate cazurile de overclocking am folosit ventilatoarele la putere maxima. Este interesant de observat pana la cat creste in fiecare scenariu.

 

Doar GPU

Asus ROG Strix RTX 2080 Ti OC review | WASDIn scenariul in care memoriile functioneaza la frecventa implicita, frecventa maxima la care este stabila placa este de 2010 MHz. Dar tineti cont ca alte placi pot functiona altfel. Intotdeauna conteaza si norocul pe care il ai si ce cip nimeresti.

 

GPU+Mem

Asus ROG Strix RTX 2080 Ti OC review | WASDIn scenariul ce implica si o frecventa mai mare a memoriilor am observat ca frecventa maxima a GPU-ului in conditii stabile a fost de 1995 MHz. Adica exact la fel precum Founders Edition.

Modelul Gigabyte a atins 2040 MHz, iar MSI Gaming X Trio a ajuns la 2070.

Din nou, nu cred ca are nimic altceva legatura cu acest comportament in afara de norocul pe care il ai cu cipurile de la Nvidia.

 

Pages ( 5 of 6 ): « Previous1 ... 34 5 6Next »

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.