Verdict

Este atat de grava situatia disponibilitatii GPU-ului 2080 Ti incat varianta entry level de la Asus, adica modelul 2080 Ti Dual O11G a ajuns la pretul de 6500 Lei. Ca fapt divers, in momentul lansarii seriei noi, cel mai ieftin RTX 2080 Ti costa 5600 Lei. Iar acum cel mai ieftin disponibil costa 6100 Lei.

Puteti sa va imaginati si voi ca daca ar deveni disponibil modelul Strix probabil ca ar fi listat la 6800 Lei. Ceea ce mi se pare absurd de mult pentru acest GPU. Poate sa fie el si poleit cu aur. Oricum, si la 5600 Lei 2080 Ti este o japca. Stiu ca suna urat acest cuvant si total nepotrivit. Dar la fel este si politica preturilor pe care a adoptat-o Nvidia de la aceasta generatie.

Asus ROG Strix RTX 2080 Ti OC review | WASD

Nu pot sa va recomand sa alegeti un model sau altul deoarece nu le gasiti la vanzare. Din pacate e atat de trist.

Modelul Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC este bun. Racirea este eficienta si silentioasa si mai mult de atat arata si bine. Ma incanta si faptul ca poate fi conectata o banda de LED-uri direct la placa video. Ca sa extinzi si mai mult schema de iluminare.

Dar ma intristeaza maxim disponibilitatea. Si nu e vorba de acesta placa video. Ci de Nvidia care lanseaza un GPU si nu sunt in stare sa sustina cererea.

Daca gasiti pe undeva in jurul sumei de 6300 Lei, sa stiti ca acela este pretul corect pentru Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC. Daca vreti sa cheltuiti mai mult pentru ca nu aveti rabdare sa se aseze preturile o faceti pe barba voastra. Dar sa stiti ca diferenta sunt bani aruncati pe fereastra.

Great for gaming WASD Award

Pages ( 6 of 6 ): « Previous1 ... 45 6

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.