După cum bine ştiţi, AMD/ATI au fost foarte hărnicuţi în ceea ce priveşte lansarea familiei HD5000 pe piaţă. Noile plăci au văzut lumina zilei începând cu luna Octombrie 2009, iar într-un timp foarte scurt, au acoperit întreaga gamă de performanţă, începând de la variantele Entry până la Enthusiast. Din acel moment, inginerii ATI s-au aşezat relaxaţi în fotoliul lor ultra-confortabil, cu mâinile încrucişate, privind mulţumiţi la piaţa video şi la hype-ul generat de noua generaţie.

Şi pe bună dreptate a fost hype, deoarece noile plăci video erau foarte performante, iar din acest motiv au fost foarte bine primite de public.

Aşadar, AMD/ATI şi-a făcut datoria de a lansa o nouă arhitectură. Iar acum, atenţia noastră se va muta asupra diverselor implementări realizate de partenerii AMD. Evident, lucrurile interesante nu apar în segmentul plăcilor video care sunt realizate folosind design-ul de referinţă AMD, ci în zona categoriilor „speciale”, unde fiecare producător aduce îmbunătăţiri plăcilor.

În articolul de astăzi vom arunca o privire peste un produs realizat de PowerColor. Brand-ul PowerColor a fost înfiinţat în anul 1997 în Taiwan de către Tul Corporation, iar la ora actuală, întâlnim filiale principale în China, SUA şi Olanda. Câştigător a numeroase distincţii, în special începând cu anul 2004, PowerColor a devenit unul din principalii parteneri ATI.

Produsul  pe care îl vom studia azi poartă numele PowerColor PCS+ HD5770 AX5770 1GBD5-PP şi este o implementare a procesorului grafic Radeon HD5770.

 

 

Vom discuta mai detaliat despre familia PCS, în general, şi despre PCS+ HD5770 în particular, în paginile următoare.

 

 

Pages ( 1 of 7 ): 1 23 ... 7Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.