Temperaturi

Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC 8G | WASD.ro

Desi este mult mai cald decat GTX 1060, temperatura este tinuta foarte bine in frau. Curba ventilatoarelor este si ea decenta si zgomotul produs nu este deranjant. Iar daca folosesti si casti in sesiunile de gaming atunci nu ai nici cea mai mica problema pentru ca zgomotul devine insesizabil.

 

Full load cu ventilatoarele setate in mod auto

Temperatura este una obisnuita pentru placile video Gigabyte in anul 2019. Ma bucur sa vad ca acest GPU ce poate sa se incalzeasca foarte tare este tinut in frau.

 

Full load cu ventilatoarele la turatie maxima

Temperatura medie a GPU-ului scade imediat pe masura ce numarul de turatii al ventilatoarelor creste. Si rezultatul arata chiar foarte bine comparativ cu modelul de referinta. 54°C reprezinta o valoare excelenta pentru un GPU AMD.

 

Overclocking

Din pacate, desi temperatura scade cu cresterea turatiei ventilatoarelor, nu acelasi lucru se poate spune si despre frecventa GPU-ului. Aceasta ramane neschimbata desi am incercat sa o crestem. Cu alte cuvinte, ceea ce primesti in pachet…aia ai pentru totdeauna deoarece performanta este intinsa la maxim.

 

Pages ( 4 of 8 ): « Previous123 4 56 ... 8Next »
Review overview
Summary Gigabyte au venit cu un 5700XT super bun pe piata. Racirea este foarte buna si la fel si sporul de performanta versus varianta de referinta.
4.5
Tagged

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.