Verdict

De ce e capabila o placa video AMD 5700XT stiam deja de aici, deci nimic nou in afara de performanta sporita.

Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC 8G | WASD.ro

Dar implementarea Gigabyte Radeon 5700 XT Gaming OC 8GB prinde nitel mai mult curaj in jocuri datoria unei raciri mult mai bune fata de modelul de referinta.

Si nu numai ca este peste varianta de referinta, dar se bate cot la cot cu RTX 2070 Super tot de la Gigabyte. Ceea ce nu e rau pentru ca diferenta de pret dintre cele doua este data strict de existenta RTX. Asa ca daca nu te dai in vant dupa asa ceva, 5700XT de la Gigabyte e perfect pentru tine.

Aceasta placa video este mai mult decat decenta pentru cineva ce prefera gamingul in 1080p sau 2K si nu are la dispozitie un buget mare. Si culmea e ca se descurca decent chiar si in 4K.

Da, am ajuns sa vorbim de placi video ca la 2201.29 lei, cat costa aceasta implementare la PC Garage, pare un pret ok.

Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC 8G | WASD.ro

Asta si pentru ca am fost chinuiti in ultimii ani cand a venit vorba de preturile scarbos de mari cand pomenim GPU-urile.

Ba a fost febra minerilor, ba Nvidia a ras in hohote de noi cu preturile de pe RTX, iar acum parem ca suferim de stockholm syndrome si avem un zambet hidos cand vedem niste preturi oarecum decente.

Per total, eu unul am fost multumit de implementarea asta. Acum depinde si de nevoile fiecarui utilizator. Daca vreti sa va jucati sau nu cele cateva jocuri cu ray tracing.

Great for gaming WASD Award

Pages ( 8 of 8 ): « Previous1 ... 67 8
Review overview
Summary Gigabyte au venit cu un 5700XT super bun pe piata. Racirea este foarte buna si la fel si sporul de performanta versus varianta de referinta.
4.5
Tagged

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.