Verdict

Palit GeForce RTX 2080 Ti GAMINGPRO OC e o placa mare. Chiar are niste dimensiuni mari. Dar cu toate astea performanta ei in materie de racire este sub a multor modele mai scumpe.

Oricum, chiar daca nu se compara cu Asus sau Gigabyte, performanta este acolo si este mai rece decat modelul Founders Edition.

E adevarat ca nu este la fel de slim si sexy precum Founders Edition, dar pana la urma cumperi o placa video ca sa te joci cu ea. Nu sa stai sa te benoclezi al ea in PC.

Asadar, fara sa o lungim exagerat de mult, Palit GeForce RTX 2080 Ti GAMINGPRO OC este un model foarte bun. Iar daca o gasesti sub 6000 Lei cu atat mai bine.

Oricum, dintre toate placile bazate pe acest cip grafic, este una dintre putinele care au sanse sa revina la pret sub 6000 Lei.

Palit GeForce RTX 2080 Ti GamingPro OC review | WASD

Si la intrebarea pe care o sa o iau? Pe aia cu frecvente mai mari sau mai mici si cu pret mai mic? Raspunsul nu este tocmai simplu. Adica poti sa le iei pe cele cu frecvente mici si sa stai cu Afterburner mereu activ sau poti sa ii flash-uiesti un alt BIOS de la alta placa cu frecvente ceva mai mari. Dar acum depinde de cheful tau. Daca iti place sa surubaresti prin software-uri...da. Merita cele cu frecvente mai mici.

Daca nu, cumpara-ti una in varianta OC si aia e.

  • Poti cumpara Palit GeForce RTX 2080 Ti GAMINGPRO OC de la PC Garage la pretul de 6114 Lei.

Recommended WASD Award

Pages ( 6 of 6 ): « Previous1 ... 45 6
Review overview
Summary Chiar daca nu este cel mai reusit model de RTX 2080 Ti de pe piata, Palit au scos un produs echilibrat. Performantele sunt bune, iar pretul este si el bun.
4
Tagged

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.