Sunt convins că era nevoie de mai multe teste pentru a ajunge la o concluzie foarte bună şi ştiu că era extrem de important pentru voi comportamentul în jocuri al noilor procesoare, însă pentru asta pregătim un material care va include cele mai interesante alegeri de procesoare existente pe piaţă. Este mult mai interesant decât să prezentăm comportamentul acestor trei procesoare pe car le-am testat într-un timp oricum prea scurt.

Revenind la aceste două procesoare, avem de spus foarte puţine: sunt foarte bune şi foarte reci. Iar faptul că există doar două care se pot overclock-a dintr-o întreagă serie nu este o veste prea bună pentru utilizatori deoarece le limitează plaja de opţiuni. Un lucru este clar oricum, vechea serie de procesoare pentru socket 1156 sunt lente pe lângă acestea, iar dacă 2500K se bate head to head cu i7 870, 2600k este de departe cea mai inspirată alegere deoarece atât performanţa ridicată cât şi potenţialul de overclocking îi fac pe toţi gamerii cu minimul de cunoştinţe despre overclocking să saliveze când se gândesc cum le-ar transforma „conserva” într-un adevărat „avion”.

Sincer vă spun că 2600K este procesorul pe care îl voi deţine şi îl voi folosi şi pentru platforma de test, este extraordinar de rece comparativ cu i7 870 sau 875K, iar rezultatele ce arată rata de transfer a memoriei îmi excită retina atât de tare încât ÎL VREAU!

 

 

  • Intel Core i7 2600K poate fi cumpărat de aici
  • Intel Core i5 2500K poate fi cumpărat de aici
Pages ( 9 of 9 ): « Previous1 ... 78 9

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.